Joku teistä saattaa muistaa Veera-Akselin, jonka neuloin vuosi sitten huivikilpailua varten.  Huivihan lähti kilpailuun ja jäi sille tielleen ja lämmittää toivottavasti jonkun kaulaa ja hartioita. Kilpailuhuivi oli valkoinen ja sen jälkeen puikoille pääsi petroolin värinen. Petrooli huivi oli Wetterhoffin väen matkassa Pirkkahallissa käsityömessuilla marraskuussa 2012, ja siellä siihen iski useampikin silmänsä.

Keväällä sain viestin, että huivin ohjeelle olisi tilausta ja huivi on matkannut kuvausreissussa ja putkahti kotiin tänään uuden Moda-lehden kanssa.

IMG_0393-normal.jpg

En osannut odottaa ollenkaan mitään pakettia, tieto oli että huivin ohje olisi elokuun lehdessä, mutta kun ei siinä ollut niin ehdin jo sen unohtaa. Vilma, joka oli ennen minua kotona, oli kokeillut pakettia ja ajatteli, että joku lähettää minulle lankaa, mutta ei nyt sentään.

IMG_0390-normal.jpg

"ELEGANTIN NEULEHUIVIN (malli 3) eläväinen pinta syntyy yhdistämällä kaksi samansävyistä lankaa, ohut villalanka ja karkea pellavarohdin, ja käyttämällä valmis huivi lopuksi pesukoneessa, jolloin villalanka huopuu...." MODA 7/13

Kyllähän tuota tekstiä oli kerrassaan ihana lukea ja katsoa tuossa kuvassa omaa kättensä työtä.

IMG_0391-normal.jpg

Kyllä se totta on, kyllä se oma nimi tuolla näkyy suunnittelijana. Pakkohan tässä on käydä kurkkimassa Akselin ja Veeran värejäkin, kun ihan alkavat nuo huivit taas kutkuttaa. 

Muuten en vielä ole Modaa ehtinytkään lukea, pitäisi varmaan keittää Pakuriteetä ja istua lehden kanssa ihan rauhassa. Pakuriteetä siksi, että tuntuu nyt olevan tauteja niin kovasti, että tarvitsee vähän kohottaa vastustuskykyä.

tiistaiterveisin seijap