Meidän perhe on yleensä viettänyt talviloman Keski-Suomessa hiihdellen ja käyden sukulaisten luona. Nyt alkoi näyttää siltä, että hiihtokelejä ei juurikaan ole Keskisessä-Suomessakaan, joten päädyimme siihen, että lähdemme katsomaan miltä keväinen Berliini mahtaa näyttää. Tässä päivityksessä ei tule lankakauppoja, teen niistä sitten oman päivityksen, jossain siis tuli reissulla käytyä.

Hotellimme oli Park inn by Radisson SAS, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Mielenkiintoinen asia hotellissa oli se, että suihkukopissa oli lasiseinä, jonka läpi näki suoraan huoneeseen/huoneesta. Verholla sitten pystyi suojaamaan suihkussa käyntissä. WC, oli kuitenkin omana koppinaan. Hotelli oli todella hiljainen ja rauhallinen, aamupala oli kokonaisuutena oiken hyvä. 4 yötä tuli nukuttua höyhentyynyllä ja peitolla. Yllätys oli kun lähteissä respan tyttö sanoi, että pitää maksaa City tax...Ehdimme jo miettiä, mitä taksia olemme muka käyttäneet. Selvisihän tuo kuitenkin, että vuoden alusta on tullut maksu, joka on 5% hotelliyöstä/henkilö ja kuuluu jokaisen, joka ei ole bisnesreissulla, maksaa.

Curruwurstia myytiin kannettavista currywursti kioskeista, ja näitä oli tosi paljon. 

Liikkumisen hoidimme julkisilla kulkuneuvoilla, sitä varten meillä oli isännän kanssa Berlin kortit, jotka ostimme hotellin aulassa olevasta matkamuisto liikkeestä. Juniorimme olivat juuri sopivan ikäisiä ja pääsivät matkustamaan isännän kortilla.

Kevättä pääsimme ihailemaan eläintarhassa, jossa haikarat tekivät pesiään. Täällä myös maistoimme currywurstia.

Sitten joitakin eläinkuvia

Tämä pieni oli yksin tosi korkealla ja ihmeissämme seurasimme kuinka se sieltä alemmas selvisi.

Myös Berliinin akvaario oli upea paikka, näissä kohteissa saimmekin lähes päivän kulumaan.

Minulla oli mukana joululahjaksi saamani pikkukamera, en tiedä missä vaiheessa olin onnistunut kameran säätöjä kääntelemään. Kun latasin kuvat koneelle kotona, minulla oli muutama mielenkiintoinen kuva.

Maailmankellossa näkyy kyllä ihan selvästi, että kello on Helsingissä noin puoli kaksitoista.

Myös KaDeWe:stä olen saanut mielenkiintoisen iltakuvan.

Liikennevaloukkelit saivat meidät hymyilemään monessa kohdin.

Tänään on ollut meidän kylällä perinteinen talvitapahtuma, lumettomissa maisemissa. Hiihtokilpailu vaihtui Fanttipallon pyöritykseen. Nyt on akut ladattuna alkavaan työviikkoon, latausta tarvitaan, sillä vaikka onkin vain 4 työpäivää niin on paljon juutuja, jotka vaativat paljon tekijältään. Perjantaina onkin sitten vielä yksi lomapäivä, ja silloin on luvassa terapiaa kera naisjoukon, mutta siitä myöhemmin lisää.

Laskiaissunnuntain terveisin seijap