Isännältä tuli viesti, on Suomessa. Nyt jännätään mihin Paunulaiseen ehtii, ja minä olen täällä valmiina ajamaan pikavuoro pysäkille vastaan. Kohta ollaan koko perhe koossa jälleen.

Arvatkaapa olenko saanut tehtyä niitä opettajan vaatimia tarkennuksia siihen tehtävään, en ole. Ekaa kertaa tuntuu, että puhun eri kieltä opettajan kanssa. No jos huomenna yön yli nukuttuani. Tuskin siellä ope niitä tarkistelee näin viikonloppuna.

Ei myöskään näin viikonloppuna ole tapahtunut muutosta kuvien siirtymiseen Flickerin kautta. Jälleen lataan ensin vuodatuksen galleriaan ja sieltä klikkaan blogiin. Sen tiedän, että Tuulalla onnistuu kuvien siirto ihan picasalla, miten teillä muilla Vuodatuksessa bloggaavilla?


Röyhelöhuivi 3
Malli: langan vyötteestä
Lanka: Novitan kampanjalanka Frilla
Menekki: 100 g
Puikot: 5

 
Kuten jo aamulla sanoin, ei minusta tullut röyhelöhuivi lankojen ystävää. Tämä huivi päätyy varmaan kevätjuhla päivänä lasten opelle. Mielestäni sopisi hänelle. Pitää vähän vakoilla onko hänellä jo näitä käytössä.

Isännältä tuli viesti, ehti bussiin. Kohta siis matkaan.

Otin myös yhden kuvan noista piispan sukista ulkona, niin ovat todellisemmat, kun täällä sisällä kuvattuna. Lisäsin sen kuvan kuitenkin tuonne aiempaan päivitykseen.

Ensi viikko on töissä aika tiukka, on juhlaa ja tapahtumaa ja sitten ne normaalit rutiinit, mutta sen jälkeen sitten on viikon loma. Onpa kiva ajatella, että se on jo niin lähellä.

Laskiaisen aaton terveisin seijap, joka ei varmaan lähde laskiaisen pulkkamäkeen vaan vääntää huomenna kasaan sen opiskelutehtävän.