Lastenohjelmat alkavat ja minä vasta avaan koneen, ensimmäistä kertaa tänään. Olen ollut aamusta asti liikkeellä. Vein Vilman eskariin ja se jälkeen hoitelin kuljetusasioita. Meillä oli myös ArmoOn bändin harjoitukset. Olemme sunnuntai-iltana musiikki vastuussa sanan ja rukouksen illassa Turengin kirkossa. Varsinainen illan vieras on Haxu. Olemme siis ensimmäistä kertaa julkisesti esiintymässä, meidän syksyllä kyhätyn porukan kanssa.

Kun sain lapset eskarista ja koulusta kaupan kautta kotiin olinkin ihan poikki. Lapset touhusivat omiaan ja katsoivat kirjaston videon. Minä otin pitkästä aikaa päiväunet. Käsitöihin ein ole koskenut ollenkaan, blogikierros on tekemättä enkä ole Novitan neulomossakaan vieraillut.

Isäntä on vaalitoimitsijana ennakkoäänestyksessä. Käyttäkää ihmiset sydäntänne ja käykäähän äänestämässä kirkollisvaaleissa.

Huomenna olenkin kirkossa aamulla ja illalla. Pyhäinpäivä on niitä päiviä kun kirkkokuoro laulaa aamulla messussa ja iltatilaisuudessa, jossa luetaan vuoden aikana kuolleiden nimet. Se on kaunis ja koskettava tilaisuus. Jos olisin töissä, niin olisin siellä virkani puolesta.

Nyt vielä sille blogikierrokselle, että kuulen myös teidän kuulumisianne.

Oikein hyvää pyhäinpäivän viikonloppua teille kaikille.

246285.jpg