... on ollut tämän päivän aiheena kirkkovuodessa. Olemme saaneet matkata paimenten mukana Beetlehemiin Jeesus lapsen seimelle.

Mekin isännän ja meillä yötä olleen mummin kanssa aamulla ajelimme vesisateessa kotikirkkoon tätä sanomaa kuulemaan.

Iltapäivällä vietimme hyvän hetken pikkuveljeni perheessä ja nautimme pienten tyytöjen seurasta ja hyvästä ruuasta. 

Pieni paluu kuitenkin eiliseen ja siihen mitä joulupaketeista löytyi. Neulovia ystäviä kiinnostavia asioita saattoi olla muutama.

Op Art socks, oli kirja jonka bongasin Tanssivat puikot blogin kautta. PäiviH on yksi esikuva minulle näissä kirjoneuleissa etenkin, voi kunpa osaisikin noin kun hän.

Myös puserot puikoille oli päässyt joulupakettiin. Katsotaan koska minulla päsee pusero puikoille, tuntuu että ei ole pitkään aikaan päässytkään. Kuvaamattomia ja bloggaamattomia käsitöitä on kyllä ollut ja tullut, mutta miksi se on niin vaikeata tarttua niskasta kiinni itseään sitten kun ei sitä heti tee.

Yksi joululahja oli myös pikkukamera, jonka käyttöä olen opetellut, kaikki tämän bloggauksen kuvat on nyt sitten otettu uudella valkoisella. 

Vilma koristeli kuusen ja sinne kelpuutettiin vain kultaa, punaista ja valkoista ja muutama lumiukkopallo.

Pihalle lintuja varten on laitettu kauralyhde, mutta eipä tuolla juurikaan lintuja ole näkynyt. Eivät kei nekään tuolla vesisattessa kovasti viihdy.

Iltalenkki tehtiin isännän kanssa pimeässä ja märässä, mutta ei enää sentään vesisateessa, tuuli kyllä taas puhalsi aika napakasti. Ihan vaan muistiin tämä kotikuva, kun ei kyllä sitten ole yhtään lunta Heimolassa. Eikä kai juurikaan muuallakaan.

Uuden pikkukameran testausta, Orvokki ja Oskarin lahjapapereita.

Orvokkiki sai kyllä joululahjoja, vaikka ilme onkin tässä kuvassa sen näköinen, että katsotkaa nyt kaikki, kun jäin ilman mitään kivaa.

Oikein rauhaisaa Tapaninpäivää teille kaikille, me matkaamme huomenna kohti mummolaa.

Yksi asia vielä. Sunnuntaina 29.12. klo 10, voit muuten kuunnella radiojumalanpalveluksen (pyöritä linkkiä alaspäin) työseurakuntani kirkosta, siellä on monta työtoveria ja tuttavaa mukana.