On ihan hassu tunne. Sain eilen uusitun voidereseptin ja sen lisäksi kutinalääke reseptin ja olen nukkunut kuin tukki. En ole koskaan ennen kokenut moista vaikutusta tuolla lääkkeellä. Tai kummman vaikutus oli suurempi, se että en herännyt siihen että raavin vai kutinalääkkeen, sitä on vaikea sanoa. Nukuin iltakymmenestä aamukymmeneen, totesin kyllä lapsille milloin lastenohjelmat alkavat ja pyysin isännän keittämään aamukahvit, mutta ylös sängystä pääsin vasta kymmeneltä.
Nyt sitten onkin edessä se viikkosiivous, joka on joulua edeltävä. Tietenkin jos sen lisäksi saisi kuistin siivottua.
Eilispäivänä valmistunut käsityö on ikkuna-huovutus. Meidän pesuhuoneessa on iso ikkuna ja siinä ei ole oikein kunnon verhoa ollut. Nyt siinä on pitsi-hahtuva sovellus.

301376.jpg

Malli:oma
Tarvikkeet: kerran neulottua ja purettua suomalaista hahtuvaa ja vanhoja pitsejä
Pesukone huovutus 40° kirjopesussa

301379.jpg

Kävin Tuitun blogissa. Olin hänelle SNY. Sieltä nyt vihdoinkin nappasin seuraavan.

Mieti 1-3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Ja kunhan olen katsonut kaikki ehdotukset, teen entryn johon laitan kaikki kuvat jotka onnistuin ottamaan.


Laittakaa toiveita viikonlopun aikana. Yritän sitten ensi viikolla niitä toteuttaa.

Ai niin, meidän joulupukkimme oli soittanut eilen illalla. Oli jättänyt viestiä vastaajaan pyysi soittamaan tänään puolilta päivin. Taitaa olla tulossa. Jännittävää.