Palmusunnuntain tervehdys Heimolasta. Tänään on myös Mikael Agricolan päivä ja tietenkin myös äänestyspäivä kunnallisvaaleissa. Paljon siis merkityksiä tällä huhtikuisella sunnuntailla. 

Minulla oli perjantaina vapaapäivä ja ajelin kummitätiä katsomaan Keskisuomeen ja samalla kuljettelin äitiäni synttärijuhliin. Matkalla poikkesin pikavierailulla Titityyssä. Toiveena oli löytää täydelliset langat lahjahuiviin. 

Untitled

Ihana ovikranssi toivottamassa tervetuloa.

Untitled

Ihania Tukuwool neuleita

Untitled

Ihanaa väriterapiaa

Huivilangat löytyivät ja nyt on haussa huiviohje johon saa mennä kaksi vyyhtiä fingerinvahvuista lankaa, kaikki samaa väriä. Jos sinulla on heti mielessä mikä huivi seuraavan kuvan Luonnottarista kannattaa neuloa, niin vinkkejä otetaan vastaan.

IMG_5912

Kaksi vyyhtiä Louhittaren luolan Luonnotarta, väri Tilhi. Lankahan on 100 % käsinvärjätty merinovillalanka joka on Titityyn 10 vuotisjuhlalanka eikä sitä enää paljoa ollutkaan siellä Titityyn korissa. Minulle tämä väri ei sovi, mutta on mielestäni kerrassaan ihana ja toivottavasti lahjan saajalle sopiva.

IMG_5914

Vielä ennen kuin otan Luonottaret puikoille täytyy saada valmiiksi tämä puikoilla oleva Stephen Westin Knit´n Slide huivi (linkki Ravelryyn). Jäljellä on enää kaksi kerrosta, mutta kun silmukoita yhdellä kerroksella on yli tuhat, niin kyllä siinä kestää.

Untitled

 

Untitled

Valmistakin on tullut puikoilta. Tsiisukset nro3, jotka aloitin viikko sitten ovat valmiit. Nyt jännitän, että eihän näistä tulleet liian isot.

IMG_5907

Tässä näette koko eron edellisiin Tsiisuksiin. Alla siis ne, jotka pääsivät puikoilta tällä viikolla.

IMG_5911

Lankana näissä Tsiisuksissa oli valkoinen seiskaveikka, tummanharmaa Nalle, punainen Lykke ja vihreä 4 säikeinen regia kaksin kertaisena.

IMG_5905

Malli: Tsiisukset
Kirjasta Villit vantuut ja Vallattomat villasukat
Lanka: Seitsemän veljestä, Janne, Lykke ja Regia 4 fädig
Menekki: yhteensä 148 g
Puikot: 4 mm

Nyt täytyy varmaan alkaa tutkailemaan sitä nauthoittamaani jaksoa, jotta saadaan se tämän päivän podcastkin matkaan. Tarkoittaa siis sitä, että latautumaan yön aikana YouTuben syövereihin.

Rauhaisaa hiljaista viikkoa ja riemullista pääsiäistä teille kaikille, terkuin seijap