Onpas aika kulunut siivillä, lyhyistä harjoittelupäivistä huolimatta, en ole tänne saanut kirjoitettua. On ollut ihmeellistä kun on työaika ja päässyt kotiin niin, että on ennen lapsia kotona.

Olen tykännyt olla muistiyksikössä. Tietää töitä tekevänsä ja huomaa olevansa tarpeellinen. Tänään olen menossa iltavuoroon. Kotiin tulen kun lapset ovat nukkumassa, onneksi nähtiin aamulla ja isäntä on kotona illan. Orvokki koira on ihan ihmeissään kun äiti tässä koneella istuu ja talo on muuten hiljainen. Lenkki on tehty, mutta ulos pitäsi päästä.

Tälläinen pikainen kuva jo viikko sitten valmistuneista ticotico sukista. Kuten huomaatte, ei sukkia ole pingoitettu kantapää on rumasti bloggerissa.

 

Nämä aloitin aiemmista sukista poiketen varresta ja tein vahvistetun kantapään. Puikot olivat 3mm ja mielestäni tuli hyvät, vaikka yleensä käytän ticoticoon 2,5mm.


Laitan parempaa kuvaa kun kotona on joku, joka kuvaa sukat jalassani. Itse tykkään ja mielestäni ticotico asettuu hyvin tässä mallissa. Vähän piti lankaa välistä napata pois, että sain suunnilleen saman väriset.

ticotico sukat

malli: oma

lanka: Novita ticotico

Menekki: valkoinen 85 g

kirjava 48 g

Puikot: 3 mm

 

Oikein hyvää loppuviikoa kaikille, nyt syömään ja sitten ystävän kautta työmaalle. Vien vähän ylimääräisiä kankaita, josko löytyisi käyttöä.