Kotona ollaan. Ei siellä haastattelussa sentään näin pitkään mennyt. Mutta tänne koneelle on ruuhkaa. Isäntä hoitelee Saksan matkaan liittyviä asioita. Huomenna lähtevät naapurin isännän kanssa. Perjantaina tulevat takaisin. Kyllä varmaan jonkinlaisen kanttipaalaimen saavat ostettua.

En ole  ollut työpaikkahaastattelussa haastateltavana reiluun 12 vuoteen. Haastattelutilanne oli mielestäni sellainen kun haastattelun pitää olla. Haastatteluissa on  viisi hakijaa. Viiden joukosta osa lähtee soveltuvuustesteihin. Ensi viikolla johtokunta tekee esityksen kirkkoneuvostolle ja kirkkoneuvosto tekee valintansa. Viikon päästä torstaina valinta on selvä.

"Samos jakku" on muuttunut ajatuksissanikin Fiesta-jakuksi.

507098.jpg

507095.jpg

Malli:Novita kesä 2007
Koko:M
Lanka: Sandness  Fiesta
Menekki: 400g
Puikot: 4,5 addi kulta puikot( joista on kyllä kulta kulunut pois)

En tiedä mikä sininen törö tuossa sivusaumassa näkyy ei siinä oikeasti mitään ole. Tämä malli oli ihana ja nopea neuloa. Aloitin sen viime viikon tiistain neuletapaamisessa ja nyt se on jo valmis. Lankaan ihastuin ja siitä varmaan neulon toistekin. Saattaa olla myös, että teen samalla mallilla erivärisen neuleen, koska malliinkin tykästyin niin kovin.

Kiitos teille kaikista peukkujen ja varpaiden pystyssä pitämisestä. Itse olen rukoillut ja kysellyt onko tämä minun paikkani. Vielä en tiedä, mutta kohta se selviää.