Kiitos jokaisesta arvontakommentista. Ihana lukea kommentteja alkuaikojen lukijoilta, teiltä jotka uskollisesti luette mutta ette juurikaan kommentoi ja sitten ne ihan uudetkin kommentit. KIITOS, jokaisesta.
 

Tänään olen ollut palvelutehtävässä omassa kotikirkossa, tiekirkko-oppaana esittelemässä kirkkoa heille, jotka tulivat katsomaan keskiaikaista kivikirkkoa ja viivähtämään siellä hetken. Kotiin tultua ruuanlaitto, syöminen ja nyt sitten tämä arvonta. Jännittääkö ketään? 

Ihan vanhanaikaisella arvonnalla mentiin. Kirjoitin jokaisen kommentoijan nimen paperille ja leikkasin kaikki pienen pineiksi kaitaleiksi.

OriginalPhoto-491672834.819151

Niinkuin huomaatte, suttupaperia on käytetty ja niillä nimillä kirjoitettu, jotka julkisesti näkyy kommenteissa. 

OriginalPhoto-491673166.012953

Tupperware käyttöön ja tarkkaa sekottamista. Virallisia valvojia ei ollut paikalla, mutta diktaattorimaisesti päätin että nostan silmät kiinni kolme luiskaa ja merkitsen niihin järjestyksen 1. 2. ja 3.

OriginalPhoto-491673174.461099

 

Sitten katsoin mitä voittaneet olivat toivoneet. Virve jonka nostin ykkösenä ei ollut laittanut toivetta, joten lappuun teksti ei toivetta, Kaisa jonka nimi nousi toisena oli toivonut tukuwoolit, joten saa ne. Marsu, joka jostankin kummasta syystä tiesi voittavansa oli esittänyt toiveeksi huivin tai sitten kirjan saa nyt sitten minun päätökselläni huivin ja Virve, jonka tiedän ainakin naamakirjan huiviryhmästä saa omakseen Puserot puikoille kirjan.

Toivottavasti kaikki ovat tyytyväisiä näihin päätöksiin.

Virve, Kaisa ja Marsu jään odottamaan osoitteitanne. seija . puusaari (at) gmail . com . Jostain syystä en saa nyt linkitettyä mitään tähän päivitykseen, koitan niitä tehdä muokaten myöhemmin.

Paketit lähtevät täältä liikkeelle, kun olen saanut osoitteet .
 

Vielä kerran kiitos kaikille jatketaan yhteistä blogimatkaa. Blogin ulkonäkö saattaa tässä jonkin verran muokkaantua matkalla. Fontti muuttua ja jotain muuta. Yritän kuitenkin säilyttää sen kaiken hyvän jota kommenttejen kautta aistin teille välittäneeni.

Heinäkuun viimeisen päivän terveisin seijap