Tervehdys Heimolasta,


Kaksi viikkoa on mennyt Kädentaidot messuista ja nyt istahdan tähän kertomaan teillekin messuista. Tampereen messuthan ovat kasvaneet euroopan suurimmaksi käsityö- ja design messuiksi. Kävin messuilla perjantaina työpäivän jälkeen ja lauantaina oli käytännössä koko päivän. Tuo puolentoista tunnin matka  on sellainen, että voi kulkea kotoa, mutta taas jäin miettimään, olisiko kuitekin ollut viisasta olla jossain hoellissa yötä, sillä kyllähän se ajaminen jo käy työstä. Tuppasivat vaan nuo hotellihinnat kipuamaan niin tolkuttoman korkeiksi, että en siihen oikein ollut innostunut kuitenkaan.

 

Untitled

Näillä messuilla olin Blogistina ja myös bloggaajana ja minulla oli siis kolmen päivän lippu käytössäni.

 

Käsityömessut 2017

Perjantaina oli väkeä paljon liikkeellä, mutta sain auton maksulliseen parkkiin lähelle, en siis vieläkään ole kokeillut sitä parkkia, josta on non stop kuljetukset messuille. Kuulin kyllä että se toimi kerrassaan hyvin.

Olin merkinnyt karttaan ne osastot joilla halusin käydä, ilman karttoja olisi minun mahdotonta kulkea noissa valtavissa halleissa. Näkisi varmaan paljon, mutta varmasti myös paljon jäisi näkemättä. Tosin huomasin kyllä, että jotain hyviä juttuja jäi minulta väliin kun osastojen nimi ei vältämättä näytteille asettaja luettelossa kertonut mitään ja nettisivut joihin linkki oli, eivät olleet käytössä.

Minulla oli listassa yksi lanka, jonka halusin ostaa 2.12. olevaan Suomi-100 juhlaan tarkoitetun hihattimen neulomiseen, joten lankaosastot olivat se minun juttuni.

Käsityömessut 2017

Puffalan ihanan sävyiset langat, oi ihanuutta.  

Käsityömessut 2017

Hihatinlanka löytyi Lentävästä lapasesta ja oli Ilun handun Imminhipiää.


Käsityömessut 2017
 

Kuvia tuli otetuksi seuraavilta osastoilta, Snurre

Käsityömessut 2017
 

Silmu & Solmu 

Untitled

 

Jokaisena messupäivänä oli podcastaajien ja katsojien tapaaminen, jonka rouva Silmu&Solmu oli organisoinut. Lauantain tapaamisessa oli väkeä tosi kivasti paikalla. Terkut kaikille, jotka tätä luette.

Käsityömessut 2017

Käsityömessut 2017

Messut olivat taas mukava syksyyn kuuluva asia. Mukaan minulle lähti messuilta Imminhipiän lisäksi Tukuwoolia Heidi Alanderin suunnittelemaan  Crysaetos Joulukalenteri huiviin, Laine magazinen muistikirja neuleille, sekä lankapiika Sanni Lehtiseltä. Myös Corgi piparakku muotti muutti meille asumaan.

 

Jostain syystä en saa nyt ostoskuvia ladatuksi tänne blogiin, joten viimeiseksi kuvaksi tänne jäävät Titityyn tukuwoolit

Untitled

 

Messujen tärkeäksi asiaksi kaiken silmän ilon lisäsi jäi ympäri Suomea olevien ystävien kohtaaminen, vaikka vain pienen hetken juttelimmekin monien kanssa, niin tuli päivitettyä kuulumiset. 

Sainpa olla apuna myös oman koulkaverin äidin huivilankojen valinnassa, ja täältä nyt muistutus, että laitapa ihmeessä viestiä jos joku asia tökkii sen neulomisessa. Voidaan sitten vaikka treffata.

 

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä, kun tätä kotona kirjoittelen. Minulla on sairasloma päivä, kun onnistuin niksauttamaan eilen selkäni. Suokaa siis anteeksi kaikki kirjoitusvirheet. Niitä varmaan on, sillä aika vahvoilla kipulääkkeillä nyt mennään.

Ensimmäinen joulukalenterin luukku on avattu. Dropsin sivuilta löytyy taas kalenteri, jonka luukun voit käydä avaamassa täältä.

Oikein ihania adventin ajan päiviä sinulle ja vietetään myös iloista Suomen 100 juhlaa.

Terveisin seijap