EDIT 2
Nyt olen mielestäni laittanut sähköpostia kaikille jotka ovat piikoja kyselleet. Laskut olivat oikein. Näillä näkymin tuosta satsista ei jää ylimääräisiä, mutta kyllä niitä lisää saadaan. Ei huolta.
Jos joku  on kommenteissa tai sähköposteissa kysellyt/tilannut piikoja ja ei nyt saanut viestiä olen onnistunut sujuvasti ohittamaan tilauksen. Laita siis siinäkin tapauksessa viestiä, niin korjataan asia.
Jos joku on saanut postia, eikä halua piikoja, niin siitäkin odotan vastauspostia, niin osaan laittaa piikoja jollekin joka ne haluaa.

Nyt kuitenkin hyvää yötä, uni painaa silmiä kovasti.

Käväisin Willa-klubilla ja palasin sieltä piikasaaliin kanssa.

Piikalaatikko

Yksi kappale piikoja maksaa siis 4 euroa.Jos ostat piikoja 1-4 ovat postikulut 0,80 euroa. Minulla on tästä satsista 25 kappaletta. Jos nyt käykin niin, että eivät riitä tähän päivään mennessä jätettyihin varauksiin saan varmaan huomenna lisää.


Piika työssään

Näissä kaikissa on nyt valkoinen kumilanka, ja tässä näette yksittäisen piian työssään.

Varmistelen tämän illan aikana sähköpostilla tai kommentilla onko ennakkovaraus vielä voimassa. Sitten luultavasti perjantaina postittelen nämä. Huomenna maksan tämän koko satsin ja laitankin sitten teille maksuohjeita tiedoksi.

EDIT:
Tanja ja Katkero ja muutkin.
Varmistelen ensin että kaikki jotka ovat aiemmin kyselleet saavat omansa ja sitten toimittelen lisää jos vaan onnistuu.


Huivivaihto huivin vien huomenna postiin.