Pitkäperjantai oli pitkä iltapäivään asti. Heräsin aamulla kamalaan päänsärkyyn eikä se helpottanut, ennen kuin iltapäivällä. Sen jälkeen sitten puuhailimmekin pihalla pikkujuttuja tehden.

Eilen olimme isännän kanssa lasten koululla, aamu aloitettiin viettämällä Hiljaisuuden messua. Oli hyvä olla hiljentymässä yhdessä lasten kanssa.

3429432476_26cf59d51e.jpg

Illalla olimme koko perheen voimin katsomassa kirkkonäytelmän ensimmäistä osaa. Se oli kyllä tosi vaikuttava ja kun sen jälkeen vielä saimme käydä yhteiseen ehtoollispöytään, niin tuntui, että oli oikeasti osallisena kiirastorstain tapahtumista. Näillä minuuteilla alkaa kakkos osa. Jeesus naulitaan tänään ristille. Toivon, että tuosta näytelmästä tulee sellainen tallenne, että sen näkee jälkeen päin.

Olemme ottaneet polkupyöriä esille. Meillä asustaa kaksi polkupyörää, joilla ei ole meillä käyttöä.

3428584545_30c00d13ca.jpg

Vilman vanha Marvil on tässä kuvassa, sitten löytyy vielä 16 tuumainen Helkama Nappula. Nappulan väri on tummanpunainen. Marvil on ollut vain Vilman käytössä, mutta Nappula on ostettu uutena Oskarille ja sillä on Vilmakin polkenut. Jos joku kiinnostuu, näistä pyöristä, niin ne majailevat täällä Kanta-Hämeessä ja lapset ovat luvanneet ne huomenna pestä myynti/luovutuskuntoon.

Pitkäperjantain sanoma on surullinen. Haluan kuitenkin laittaa kuvan, jossa risti on tyhjä. Kun  tiedämme, että Jeesus ei jäänyt ristille. Syy siihen miksi kuvan värejä on uokattu selviää tässä kevään aikana Silmänisku.

 

3428583383_3188447c8b.jpg

 

Hyvää pitkäperjaintain iltaa kaikille ja oikein hyvää homista lankalauantaita myös.

Meille ovat mummo ja tuta tulossa kylään. Pasha ja kotijuusto ovat tulossa jääkaapissa. Vielä mietin tekisinkö juuston heran sämpylöiksi. Saattaa olla että leipomisinnostus iskee.