Edit:
Korjasin kirjoitusvirheen ja lisäsin vähän tekstiä.

Viikonlopun juhlaputki on ohi ja arkeen palattu. Juhla-organisaattorina, voisin todeta, ihanaa. Oskarin nimipäiväkin vietettiin eilen. Isäntä lähtee huomenna Berliiniin, niin on sitten tänään rauha valmistautua matkaan.
Berliinin lankaliikkeitäkin googlasin, mutta en saanut kartta tulostuksia toimimaan, joten saattaa olla, että jään ilman lankalahjoja. Seminaarimatkalla ei paljoa etsitä vaimolle lankakauppoja.

Nyt kuuntelen jouluradiota ja bloggailen ja luen jälleen niitä lukemattomia blogeja. Tuo jouluradio on kyllä aivan ihana juttu. Saa ihan vaan kuunnella ja nauttia. Minulle nämä joululaulut sopivat niin hyvin. Adventista loppiaiseen niitä tykkään kuunnella vaikka tavarataloissa joskus tulee korvista ulospäinkin.

Isännän kummitädin 80-vuotislahja huivi valmistui.Amor-huivi vironvillasta

Tässä juuri päätelty huivi, edessä matka pyykkikoneeseen ja pingoitukseen. Pesin  huivin 30° villapesussa ja laitoin sen jälkeen neuloilla kiinni.


Amor-huivi vironvillasta

Pingispöytä sai päällensä peittoja ja maton ja niiden päälle pingoitin huivin, josta tulikin aika iso.

Amor-huivi vironvillasta

Malli: Villapallon Amor-huivi Ulla-neuleesta
Lanka: virolainen Aade löng
Menekki: 165 g
Puikot: 4 addi

Mielestäni huivista tuli kaunis ja se on muuten iso. Juuri sopiva, että siihen saa kääriydyttyä kun tulee vilu.Tuolla mallilla voisi vaikka itsellekin neuloa. Huivi pääsee huomenna postin kuljetettavaksi, toivottavasti saaja on tyytyväinen.

Nyt on sellaisten pikku käsitöiden aika. Niin, ellen jotain suurta keksi.


Siunattua adventin aikaa kaikille, nautitaan tästä odotuksen ajasta ja sytytellään kynntilöitä, kun muuten on niin pimeää.