Tänään on ensimmäinen lomapäivä. Täällä sateentuoksuisessa Kanta-Hämeessä on aloiteltu viikkoa verkkaisesti. Eilen tein lankalaihis 2016 katsausta ja tein taulukkoa ja tarkastin, että kaikki kulutus on ja tulot on kirjattu ja kaikki laskelmat pitävät paikkansa. Taulukoinnin lähetin Padille ja valokuvasin sen ruudusta joten nyt on ruutukaappauksia luvassa.

Lankalaihis 2016Lankalaihis 2016

Nämä ensimmäiset talukot kertovat sen mitä on laskettu poistuneisiin lankoihin eri kuukausina välillä tammi-kesäkuu. Pikkuisen vajaa 18 kiloa. Ei ollenkaan huono tulos. Ja mitään pois annettua tai myytyä en ole ehtinyt kaivata.

Lankalaihis 2016

Lankaa olen ostanut ostanut puolen vuoden aikana 2423 grammaa. Saatuihin  kirjasin myös tuon Wetterhoffin talon bloggari brunssilla saadun Sofia langan, sillä en ollut sitä muistanut laittaa mihinkään saldoihin ja onhan se kerä lisää lankaa, vaikka onkin työn alla edelleen.

Lankalaihis 2016

Puoli välissä lankalaihista ollaan siis tuloksessa -15 512 grammaa. Tämä on siis ihan oikea ja tarkastettu tulos.

Lankaa on siis vähentynyt täältä Heimolasta noin 15 ja puoli kiloa. Tavoitehan oli vain saada lankamäärää vähemmäksi ja siinähän olen onnistunut.

Heinäkuun terveisin seijap