Blogin kirjoittajan oltua kiireinen, on laskuri pyörähtänyt yllättäin yli 130 000. No arvontaa voisi olla luvassa vaikka sitten jossain myöhäisemmässä vaiheessa. Ilmeisesti täällä joku on käynyt, vaikka päivityksiä ei olekaan tullut.

SNY:nikin oli jättänyt kommentin ja vaikka salapoliisi tehtävistä kovasti tykkäänkin, niin en ole kertakaikkiaan ennättänyt tehdä salapoliisin työtä. Se ei varmaan olisi mahdoton tehtävä. Ensin ne sny-blogit joissa ei blogissa ole nimi vaan jotain muuta, sitten sieltä ne jotka ovat osallistuneet sekä Snyhyn, että Sayhyn ja sitten siitäSellainen tuntu on, että kyllä minä jaksan odottaa viimeiseen pakettiin, kun en ehdi näköjään toimia salapoliisina ;).

Oma snyni saa luultavasti paketin ensi viikolla. Se viimeinenkin juttu sinne on valmiina. Kukahan mahtaa saada tämän ja mikähän se mahtaa olla?

1046078.jpg

Revontuli kakkonen on pesukoneessa villapesussa. Saan siis yöksi pingottumaan.

1046083.jpg

Näistä vasemmassa reunassa olevasta tulee TiinaP:lle Revontuli ja näistä kahdesta jotain muuta. Siis en minä ole ostanut lankaa, enkä käynyt Mervillassa... Nämä vaan tulivat sieltä. Onneksi nuo vyyhdit painavat vähemmän kuin käytin lankaa tuohon snylleni lähtevän juttuun.

Nyt kuitenkaan ei voi tarttua huivilankoihin vaan pitää kiireellä lapastella, jotta saan lapaset ajoissa matkaan.