Perjantaina kotiuduin Pieksämäeltä. Uutta asiaa ja paljon. Ruotsin tasokoekin oli ja olihan se aika karmivaa. Huomasin siis, että kyllä oli koko terveydenhuolto sanasto hukassa. Se mitä olin palauttanut mieleen oli kirkollista sanastoa. No tietääpähän opettaja sitten lokakuussa miltä tasolta lähdetään oikeasti liikkeelle. Monia uusia juttuja myös it-maailmasta, oppimisalustoja ja ympäristöjä jne. Eihöhän se tästä.

Tänään olemme myös käyneet isännän synttärijuttuja läpi, kun kohtahan nekin jo tässä on vietetty. Ennen sitä kuitenkin täyttää Oskari 12 v, eikä niitäkään juhlia väliin jätetä.

 

Junakäsityönä oli matkassa Multnomah, joka on järjetysluvultaan 4. Valmiiksi se tulikin perjantain kotimatkalla. Koulussa käsityö pysyi kassissa, sillä oli ihan liian paljon asioita, joita piti kirjoittaa ja mieleen painaa.

 

Tämä mytty on nyt pingotuksessa ja siitä on tulossa syntymäpäivälahja 50 vuotta täyttäneelle työtoverille. Lankana on Dropsin alpaca. Toivottavasti on mieluinen.

 

Kotona oli myös paketti odottamassa perjantaina. Aivan ihanat lapaset Novitan, neulomon vaihdosta. Lapasten lähettäjän oli Eldimar. Suuret kiitokset. Ei minulla olekaan omassa käytössäni ollenkaan kirjoneulelapasia.

Lankana näissä lapasissa on Novitan TicoTico. TicoTicosta tein muuten itse lapaset, jotka lähetin ET-lehden lapaskilpailuun. Huomaattehan lapasten päällä myös ihanat silmukkamerkit jotka tulivat kirjeessä mukana. Kiitos, vielä kerran.

 

Jos, huomenna ennen jumpalle lähtöä ehdin, niin laitanpa kuvaa tuosta Multnomahista sitten näkymään.

 

Nyt oikein ihanaa alkavaa viikoa teille kaikille.