Lontoon matka isännän kanssa on tehty ja meillä oli oikein ihana reissu. Voisi ottaa vaikka uusiksi.

Karttaa luettiin ahkerasti, ja onneksi isäntä on hyvä siinä.

 

Tässä näkymä hotellimme ikkunasta, samoin alla oleva kuva. Oli kyllä pienin hotellihuone ikinä, mutta hyvn sinne mahduttiin ja palvelu oli kyllä hyvää.

Autojen joukosta erottui aikamoisia ihanuuksia.

Tämä kuva on huono kun oli jo niin pimeää, enkä kehdannut ihan viereen mennä kuvaamaan.

 

Bussikin piti tietenkin kuvata.

Perjantai-iltana kävimme kuuntelemassa bluesia The Telegraphissa.

Taksikusikimme oli aivan ihmeissään, kun se on nin brittiläinen paikka, että eivät siellä yleensä turistit käy. Mutta meilläpä oli mukava ilta.

Isännän kartanluku taidoilla löysimme I knit Londonin. Jotain pientä sieltä lähti matkaani. Myyjää ei isäntä saanut millään juttelemaan, vaikka yritti. Väri ja lankaterapiaa oli kyllä yllinkyllin, mutta ei  kai sellaista mitä ei saa täältä Suomesta.

Wunjo Guitarsissa sitten käytiin parikin kertaa. Tuolla takana se isännän ihastus on.

Tässä jo sitten soitellaan ja kuunnellaan kuinka kauniisti soi.

Loop oli toinen lankakauppa jossa kävimme. Isännällekin oli sitä jo etukäteen suositeltu. Ihana kauppa, ihanat myyjät jotka tykästyivät myös minun huiviini.

Lauantain Wunjo reissulla sitten se isännän ihastus lähti meidän matkaamme ja turvallisesti Finnair sen koti Suomeen lennätti, ja itse asiassa nytkin se soi tuolla alakerrassa .

Lasten tuliaisia haettiin Harrodsilta.

Tälläinen pikainen kuva päivitys nyt tässä, jotta edes jotain saan laitettua. Ostokseni kirjailen vielä tässä viikolla, ennen kun lähdemme mummolaan perjantaina. Ei karannut mopo käsistä ollenkaan.

 

Huomenna sitten neulotaan Poikkeuksessa, saatetaan saada jopa uutta väkeä joukkoomme. Olen nimittäin saanut kiinnostunutta sähköpostia pohjoisen naapurikaupungin tuolta puolen.

 

Keskiviikkoterveisin seijap