Viikonlopun mummolareissu on tehty ja lapset on haettu kotiin. Nyt ollaan taas koko joukolla kotona. Tuntuu hyvältä hyvän reissun jälkeen.

Perjantaina sen verran kiiruhdimme, että ehdin Poppelin kautta. Olin ihan etukäteen miettinyt mitä lankaa ja mihin. Kahteen neuleeseen sitten langat pääsivät matkaan.

Fabeleiden olisi tarkoitus muokkautua tällaiseksi vauvan jakuksi.

Delight oli niin väristäni, että sitä oli pakko ottaa, ajatuksena tämä bolero, ihan minulle itselleni.

Delightia minulla oli puikoilla myös koko menomatkan ja mummolassa olon ajan, siis silloin kun neuloin. Tulossa on vauvan nuttu, joka on nyt viimeistelyä ja nappeja vailla.

Luvassa siis nappien etsintää ja pikkuista viimeistelyä, niin voin esitellä teille tämän valmiina. Sen verran Deligtista lankana, että ei ole kovinkaan helppoa purkaa. Purkasin nimittäin hihansuiden ketjusilmukkakaaria kun virkkasinkin ne samalla värillä kun kaulukset. Muuten oikein mukava ja kivan tuntuinen lanka.

 

Matkassa oli myös toinen neule, jota sitten kotimatkalla neuloin. Tämän aloitin viime viikon keskiviikkona neuletapaamisessa. Tästä tulee Keeppi, Novitan ohjeella. Lankana on Mambo, siis muinoin Novitan tuotannosta poistunut lanka.

 

Tuossa ohjeen linkissä on lankana uutuus lanka Kelo, joka on hyvin lähellä Mamboa, siinä vaan on akryyliä enemmän. Tähän mennessä on lankaa mennyt pikkuisen vajaa kaksi kerää ja kaulusta on vajaa 20 cm neulomatta.

 

Kotimatkalla kävimme kummitädillä ja kurkkasimme myös Koivuniemen pihapiiriin. Koivuniemessä on siis suurin osa opiskelujeni lähijaksoista ja hyvältä näytti. Paremmalta kun nettikuvissa.

 

Seuraava työviikko alkaa Jaakon vaelluksella. Nyt siis laittamaan varusteita kuntoon.

Sunnuntaiterveisin seijap