Huhtikuu on jo pitkällä, voi vaan miettiä mihin se kaikki aika oikein menee. Joitakin käsitöitä on valmistunut, mutta niistä ei voi kuvia laittaa, ovat matkalla eteenpäin.

Paljon aikaa on mennyt myös konserttiin valmistautuminen, kun ei kaikkea laulutreeniä voi kuitenkaan tehdä kudin kädessä. Tässä on linkki seurakunnan nettisivuille, joissa on konsertista jotain kerrottu.

Musiikki on soinut täällä kotona paljon muutenkin. Isäntä treenasi tässä alku vuonna Eräitten miesten bluesia varten. YouTubesta löytyy joitakin pätkiä musiikista. You Got To Move, Pony Blues ja Wished I Was In Heaven ovat Anna-Lotan Eräs-teatterilla kuvaamaa materiaalia. Käykää ihmeessä kuuntelemassa, vaikka en niitä osannutkaan tänne suoraan laittaa näkymään.

Minulla on ollut muutamia lomapäiviä. Huomenna olen lähdössä pitkästä aikaa neulovien ystävien kanssa reissuun. Menemme villatehtaalle ja Karmaluksiin.

Tänään olen pessyt ikkunoita, ja todennut, että olka ei ollenkaan kiukutellut. Olen ollut tiukalla venyttely ja jumppaohjeistuksella ja siksi noita käsitöitäkin olen vähentänyt, että saa AC-nivel, lapa ja leveä selkälihas levätä. Uskokaa tai älkää, sieltä leveästä selkälihaksesta se olkakipu on varmaankin saanut alkunsa. Näin sanoi fysioterapeuttini.

Tänään olemme myös yhdessä Orvokin kanssa siivonneet vähän pihaa. Orvokki juoksi ympäri lammashakaa ja nautti keväästä. Pieniä ovat arjen ilot. Vesisade alkoi ja lähdin siinä vaiheessa auton renkaita vaihtamaan. Mukavat juttuhetket liikkeessä ja kesärenkaat alla oli ihana ajella kotiin.

IMG_9098-normal.jpg

Sytomyssykampanjasta kannattaa myös käydä lukemassa myssyblogista, sehän onnistui yli odotusten. Tätäkin kautta vielä, kiitos kaikille mukana olleille. Uskon, että teitte monta ihmistä onnelliseksi.

Vielä kysyn teiltä, jotka seuraatte useampaa blogia. Millä te seuraatte ja oletteko tyytyväisiä.? Itse seuraan Googlereaderin kautta, mutta sen tilalle pitäisi nyt löytää joku. Bloglovingia olen kokeillu, mutta en ole ihan varma tykkänkö.

Oikein ihanaa huhtikuun jatkoa. Otsikkokuvana oleva Heimola, on muuten tämän päivän valokuva.