Torstain Snurren ostokset ovat tässä.

DSC03868

Sømand`s Garnista tulee pipo, inkapipo oli saajan toiveena. Pipon saaja ei siis tiedä, että hän tulee saamaan pipon, tämä on siis yllätys. Onko jollakulla mielessä ohjetta? Yksi vaihtoehdoista on tämä Merimieskirkon sivuilta löytyvä malli. Äkkiseltään en nyt muista muualta ponganneeni korvaläpällisiä pipoja. Inkapipohan tämä ei kyllä ole, toisaalta jos lanka on merimies lanka, niin pipokin voisi sitä olla.

Madelinetoshista on tarkoitus tulla isännälle pukumiehen pikkuhuivi. Vaatii siis aikalailla uutta suunnittelua ja laskemista, kun on aika paljon ohuempi lanka mitä oli kilpailuhuivin lanka.

Näitä lankoja ei ole vielä laskettu Lankalaihikseen 2015. 6776 grammaa - 250 grammaa= 6526 grammaa on siis näiden jälkeen Lankalaihiksen tulos.

Kuitenkin täällä on jotain valmistunuttakin, joita ei ole vielä ynnätty tuonne laihistuloksiin. 

DSC03869

Tässä on 72 grammaa "patapata" korvikkeita, kun ihmettelin punnatessani, että miten 100 gramman kerästä voi tulla painoltaa näin vähän lappuja, löysin vielä reissukassin pohjalta yhden lapun ja yksi lappuhan meni kiitoskukkasena Katjalle.

Vastaavanlaisia lappusia on jokunen minulta saanut, tekstinä on ollut jotain seuraavanlaista.
Tällä lapulla voit kirkastaa, kahvi- ja teekupit, juomalasit, tiskialtaat, teräskattilat ja keraamisen liesitason. Et tarvitse pesuaineita ja säästät luontoa!

Ideahan siis on, että lankana on 100% akryyli ja sillä sitten hinkataan.

Malli: omasta päästä
ympyröissä reunus rapuvirkkauksella
Lanka: Alize extra 100% akryyli
Koukku: 4 mm
Menekki: noin 7 grammaa/lappu
yhteensä noin 100 grammaa

Bloggaamatta oli myös kesällä virkkaamani patalappu. Lankana Nalle ja Nalle Taika. Lappu on kaksinkertainen, jotta ei niin helposti polttaisi sormiaan.

DSC03871

Patalappu
Malli: omasta päästä
Lanka: Nalle ja Nalle Taika
Menekki: 50 grammaa
Koukku: 3,5 mm

Näillä toillä menekki on siis yhteensä 150 grammaa ja kun sen taas lisää Lankalaihistulokseen 6526 grammaan Lankalaihiksen tulos 6676 grammaa.

Lauantain terveisin seijap