Hamsterikuun eka viikko on takana, mutta mitään valmista ei ole vielä syntynyt. Loppukiri on sitten valtava, kun ompelen maton paloja yhteen ja huovutan. Vilmalle aloitetut lapasetkin aion saada valmiiksi, joten kyllä sitä menekkiä sitten tähän kuuhun tulee.

 

Tästä lähti mattoprojekti liikkeelle. Reilu kilo Huopasia löytyi kotoa. Pientä penkomista ja lisää lankaa löytyi, siis paksuja villalankoja minulta, joka en ole ollenkaan paksujen lankojen ystävä, enkä neuloja.

Tässä tämä lisä kasa. Tuon keepikin menasin laittaa mattoon, mutta Vilma halusi sen itselleen, joten siitä ei nyt sitten mattopaloja tule. Keepinhän neuloin jo vuosia sitten, mutta ei sitä vaan ole tullut pidettyä. Hyvä kun tyttärelle kelpaa. Näistä langoista kuitenkin huomaatte, että meidän perheen matosta ei tule ollenkaan niin harmoninen, kuin tuo linkissä oleva Novitan matto.

 

Uuden tietokoneen kanssa olen saanut aikaa kulumaan. Kuvat siirtyivät tälle koneelle ehkä noin kuusi kertaa, eri kokoisina tiedostoina. Nyt olen tuhansia kuvia poistanut ja tarkistanut, että en vaan poista niitä kuvia jotka ovat suurimpia ja parhaita jne. Vielä on paljon kuvai läpikäytävänä. Koneeni on kuitenkin edelleen ihana ja kunhan tämä ompelu/tietokone huone on saatu kuntoon, niin uskon että bloggailenkin taas useammin. Nyt vaan nämä kaikki järjestelyt ja siivoamiset vievät aikaa. Niin ja tietenkin Orvokin kanssa on myös ihana viettää aikaa.

 

Tiistaiterveisin seijap