Tänään olimme aamulla messussa Vanajan kirkossa. Sieltä kirkkokahvejen jälkeen matkasimme pannukakuille. Liekö lehdissä ollut julkisuus oli saanut kansan liikkeelle. Pannukakuilla oli muutama muukin.

2686405338_307426a6d9.jpg

Navetalla oli väkeä niin, että piha-alueella sai puikkelehtia autojen väleissä, mutta kylläpä oli ihania baby-alpakoita. Vielä eivät nuo pienokaiset näy kotisivuilla.

2686405374_bfe9330bea.jpg

Täällä on ollut ukkosta ilmassa, koko päivän on päätä särkenyt, eikä vaan lopu. Ei auta särkylääke eikä uni. Kun ei kerran parantunut päätimme Vilman kanssa lähteä vielä iltapuuhiksi metsään. Päänsärky ei sinne jäänyt, mutta saimmepa vähän kotiin tuomisia.

2686405394_e8ac4ca6a5.jpg

Mustikka-mansikkamaidot kolmelle ja minulle kanttarelleja huomiseksi.

Saattaapa olla, että teemme huomenna "marjaretken" vähän pidemmälle, jos vaikka piirakkamustikat saisimme.

Mansikoitahan on käyty poimimassa ja ämpärillinen varmaankin pakastettukin.

Kummitätini täyttää viikon päästä 80 vuotta. Meillä on tarkoitus ajella perjantaina Toivakkaan häntä onnittelemaan. Huivilahjan lisäksi haluaisin ostaa hänelle CD-soittimen. Olen yrittänyt löytää sellaista soitinta jossa vapisevillakin käsillä saisi levyn paikalleen ja pois. Se onkin osoittautunut aika vaikeaksi hommaksi. Olisiko kenelläkään tiedossa mikä olisi vanhusystävällinen soitin? Vinkkejä kaivattaisiin.

Nyt kuitekin hyvää yötä.

Ai niin, ne huomionosoitukset, niistä lisää huomenna, jos päänsärky hellittäisi.