Eilen sain tosiaankin viimeisen sny paketin. Illalla sitten yht äkkiä tajusin kuka on ollut noiden ihanien pakettejen takia ja vaikka uni jo kutsui piti mennä tarkistamaan Orvokin blogia. Sieltä löytyi pikkunalle itse värjätystä langasta neulottuna. Sama nalle löytyi siis paketista jonka eilen sain.

Kiitos sinulle Orvokki tästä syksystä ja siihen kätketyistä ihanista yllätyksistä.

Niin se paketti siis. Siinä oli kerä Novitan Kuuraa ja kerää Novitan Cocosta, kumpaakaan en ole itse vielä kokeillut. Sandnessin Toveakin oli kaksi kerää, hauska juttu, oma snynikin saa Tovea (luultavasti tänään). Ihanat juhlalaukun kehykset, nyt kun osaisin laukun vaan tehdä. Pieniä muistilappuja, sekä teeteen puikkomitta, niin ja savinen mehiläinen, joka oli kärsinut kolhuja matkalla ja niinkuin edellisestä kuvasta näette mennyt palasiksi. Punainen rulla on kirje, jossa Orvokki kertoo nallen löytyvän blogistaan.  Salaisuus on siis selvitetty.

Nyt tulee jo kiire, jos en sulje konetta ja mene laittamaan itseäni messukuntoon. Napatkaa hihasta jotka tulette messuille ja tunnistatte. Oikein odotan Isä Mitron avajaispuhetta. Hänessä on jotain niin ihanan positiivista.

Hyvä viikonloppua kaikille!