Opiskelutoverille on syntynyt esikoinen, joka sai nimekseen Onni. Tässä nuttu, jonka pikkuinen Onni sai meiltä opiskelukavereilta. Tätä nuttua  on neulottu junassa ja Kuopion diakoniapäiväreissulla, joten uskon, että siinä mukana Onni saa siunauksen ja diakonian silmukoita. 

Malli on Garnstudion ja neuloin sen minulle ennestään tuntemattomasta langasta, luulen kyllä, että ei jäänyt viimeiseksi kerraksi, jolloin Merino extra finea käytän. Langat ostin opiskelureissulla Poppelista ja niinpä hain napitkin, kun menin seuraavalle lähijaksolle. Minusta napit olivat juuris sopivat tähän nuttuun.
 


Onnin nuttu
Malli: Drops
koko 6/9 kk
Lanka: Merino Extra fine
Menekki: 262 g
Puikot: 4 mm

 
Eilen oli Orvokin 2 vuotissynttärit, yritin illalla kuvata neiti 2 vuotiasta, mutta eipä ollut kuvaustuulella, joten kuvassa näkyi aina joko hännän tai korvan pää. Toisella kerralla sitten kuvia Orvokista.

Kiitos Orkidea kommenteista. Perhoskämmeköitä minulta löytyy 5 ja sitten yksi orkidea, jonka nimeä en tiedä. Yksi valkoinen kämmekkä on kukassa tällä hetkellä. Sen sai isäntä vuosi sitten kotikuntamme kunnanjohtajalta 50-vuotislahjaksi. Tuvan ikkunalle vaan mahtuu vain kolme orkideaa ja makkarissa on sen verran hämärämpi ikkuna, että siellä eivät ihan niin upeasti kasva.

Kesäiset KaisaKalliot otin sisälle ja kauhukseni huomasin eilen että ne ovat täynnänsä kirvoja, mitä hyviä kirvan hävityskonsteja teillä on?  Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.
Mäntysuopa näytti olevan tällä hetekellä meiltä loppu, kun sitä ajattelin suihkutella.