Rippikoululeiri on yli puolen välin. Viisautta olisi olla nukkumassa, mutta tuntuu että ei uni tule keskellä päivää kuitenkaan. Minä koti-ihminen kun nukun niin huonosti, niinä öinä kun en ole omassa sängyssä tai omien ihmisten kanssa. Niin, ja onhan meillä vauhtia riittänyt kovasti täällä.

Sukkaa olen neulonut jonkun verran. Kauheasti ei ole ollut siihenkään mahdollisuutta. Päiväohjelma on ollut aika tiivis. Tänä aamuna heräsin mielettömään kurkkukipuun, iltapäiväksi sain lääkärin. Eilisen ääni antoi jo merkkejä siitä että kurkussa tapahtuu jotain. No, tänään ei ole minulla oppitunteja ja laulamiset pitää jättää muiden hommaksi. Onneksi meillä on täällä hyvä tiimi ja isoset.

Vähän tekisi mieli lääkärireissulla käydä Villamokassa katsomassa onko siellä vielä jäljellä näitä tai näitä ihanuuksia. Kotona kyllä on aikamonta vyyhtiä, Mokkasukkaa, mutta kun niistä olen ajatellut Eeva Haaviston keräämillä malleilla lapasia.

Kaunista, alkavaa kesä viikonloppua teille kaikille.

 

137884.jpg

Täällä otetut kuvat ovat kamerassa, ja Flickerin salasanat hukassa mielestä, joten kuva on Vuodatuksesn kuvagalleriaan viime kesänä tallentamani kuva. Samat kukat kuitenkin tälläkin hetkellä kukkivat...