Tänään tulee ehkä useampikin päivitys, koska jemmassa on joitain kuvia, kuluneelta viikoltakin. Nyt ensin siis torstain tapahtumiin.

Torstaina menin töistä suoraan  hautajaisiin. Kuinka ollakaan muistotilaisuus pidettiin vastapäätä Coconutia, jossa oli lankapäivät. Ehdin siis poikkeamaan ihan vaan vilkaisemassa.

979709.jpg

Langat olivat saanet ihan oman huoneen. Ihania juttuja... Joukossa ihan uusia lankatuttavuuksia minulle...

979714.jpg

Tässä muutama kuva.

Minulle vitsailtiin, että en saa osallistua arvontaan, kun voitan kuitenkin. Kirjoitin kuitenkin lapun snylleni. Perjantaina tuli viesti voitosta. Snyni on siis voittanut kaksi kerää lankaa, jonka lähetän marraskuun paketissa extrana. En laita niitä vielä, sillä silloinhan paljastuisin, jos hän vaikka täällä joskus käy lukemassa.

979735.jpg


Ostinpa sitten torstaina merinovillaa Vilman sormikkaisiin, olen siis pudonnut Langattomasta lokakuusta. Mielestäni kannatti kuitenkin ostaa.

Kätevästä olemme siis kotiutuneet. Hahtuvaa en ostanut, Valoryijypakkauksen sen sijaan ostin. Saa nähdä osaanko ja koska se valmistuu. Hahtuvaakin meille kotiutui, ihan muuten vaan löysivät tänne tiensä äitini kätköistä. En ole vielä punninnut, joten en tiedä mitä prosenttiliikkeelle tällä hetkellä kuuluu. Sny-pakettikin on vielä lisäämättä. Siitä tulee päivitys vielä tänään.

Mukavaa lauantai-iltaa teille kaikille.