Tänään ovat lapsemme saaneet todistukset, Oskari 5 luokan ja Vilma 4 luokan. Molemmilla tosi hyvät. Olen ylpeä ja iloinen lapsistani. Opettajien muistamiset päätettiin lopullisesti torstai-iltana.  Mirja-Liisalle meni tämä huivi, Katariinalle tämä ja Esalle kämmekkäät, uskon, että kaikki tykkäsivät.

Todistusten jakoon lähtö ei ollut tänään ihan niin helppo juttu, kun olisi voinut olla. Illalla olin keskussairaalassa naapurin emännän kanssa katsomassa hänen miestään ja yöllä hän soitti, että kuolema oli korjannut isännän. Tämä päivä on ollut joillekin siis myös surun päivä.

 

Juhlissa mekin isännän kanssa olemme piipahtaneet. Triplajuhlat, joissa äiti 50 v, tytär muusikko ja poika ylioppilas. Äiti sai jo synttärinsä lähellä huivin, ylioppilaalle minulla oli tyynyliina jota en nyt sitten mistään enää netistä löydä, muusikkolle neuloin kämmekkäät.

Tuntuma oli, että lahjan saaja oli tyytyväinen. Itse ainakin olin, vaikka viimetippaan jäi valmiiksi saaminen, kun  mietin, teenkö vai annanko lahjakortin johonkin liikkeeseen.

Nuottikämmekkäät

Malli: Coala näht und strickt

Löytyy siis täältä

Lanka: pinkki MokkaSukka, jota ei ole käsitelty aloe vera/ jojoba öljyllä

Musta Tico tico

kämmekkäät jäivät punnitsematta mutta lankaa ei kulunut paljoa

Puikot: 2,5


 

Kaksospojat, jotka viettivät lakkiaisiaan saivat Paimenkeramiikan korut, toinen siunaus  10. ja toinen siunaus 12. Lähiseudun keraamikon tuotteita.

Nyt on voipunut olo. Siivoamiset jäävät odottamaan aikaa jälkeen pääsykokeiden ja luultavasti jopa lähetysjuhlien. Huominen sunnuntai menee kyläillessä ja sitten alkuviikko tiiviisti töissä.

 

Oikein ihanaa lomaa teille joille se on alkanut ja Iloa ja onnea kaikille ylioppilaille ja valmistuneille!