Meillä on loma. Aamu on kyllä mennyt tässä puhelimessa, kun olen soitellut kouluasiaa. Lasten koulun opettajamäärästä on nyt kyse. Pieni ihana koulu ja ammattitaitoiset ja hyvät opettajat, mutta kun oppilasmäärä laskee elokuussa, se tarkoittaa että kolmesta opettajasta yksi joutuu lähtemään. Jos ei 15. maaliskuuta mennessä tule tarpeeksi vieraspiiri hakemuksia, niin sitten koulusta tulee pikku kakkonen, niin kuin täällä Janakkalassa kahden opettajan kouluja kutsutaan. Soittelin siis aamulla vs. rehtorin kanssa ja tarkistelin, mitä tietojoa annan lopulliseen Viikkouutisiin laitettavaan koulun mainokseen. Kiitos teille kaikille, jotka olette käyneet adressiin laittamassa nimenne. Muutamia tuttuja nimiä sieltä tunnistin.

Hamsterikuun viimeiset työt pitää raportoida tänään. Olen saanut valmista, kun laitoinkin Oskarille aloittamani neuleen katkolle. Otin perjantaina puikoille hyvin marinoitua Teddyä ja neuloin itselleni liivin, joka kyllä ohjeessa oli topin nimellä.

 

Mallin löysin vanhasta Novitan lehdestä ja sitten myös netistä. Seiskan puikoilla tikuttelin ja mielestäni sain kauniin asusteen itselleni.

Älkää välittäkö kuvaa ottavan isännän varjosta, on ihana kun aurinko paistaa.

Teddyliivi

Malli: Novita, Lea Petäjä

Lanka: Novita Teddy

Menekki: 352 g

Puikot: 7

Tykkään Lea Petäjän malleista ja mielestäni ne ovat minulle hyviä. Mahdanko tulla vähän jäljessä näiden tykkäämisteni kanssa, kun tämäkin on 2005 vuodelta? Pikkuisen ohi ohjeen neuloin, tein mm kauluksen pyöröpuikoilla, kun ohjeessa tehtiin saumallisena.

 

Liivin valmistuttua otin koukulle vielä paksuja huopuvia lankoja. Eilisen päivän saldo 482 g virkattua isoäidin neliötä jotka huovutuksen jälkeen on tarkoitus ottaa istuin alustaksi, kun kesäteatterissa yms tarvitaan.

 

Viikonlopun saldo hamsterikuuhun on siis 834 grammaa. Täytyy samantien mennä lisäämään Hamsteriblogiin, jotta saadaan sinnekin kirjattua. Saattaapa olla, että vielä viimeiset paksut langat tänään ehdin virkata, jos maltan. Ulkona on nimittäin aivan ihana pikkupakkanen ja auringon paiste.