Joskus muinoin tähän talouteen on ostettu Novitan Samosta monta, monta kerää. Olisikohan ollut ajatuksena neuloa tämä neule? Kuitenkin nuo lankakerät sitten muodostuivat February Lady Sweateriksi, mielessä oli ajatus, että jos menee pieleen ei sitten mene paljoa hukkaan. Langoissa oli nimittäin hintalaput 1 euroa/kerä.

Malli: February Lady Sweater

Suomennos : Kristiinan blogissa

Lanka: Novita Samos

Menekki: 460 g

Puikot: 4,5

Napit: Hanzalta

Kukkapekissä kun kuvataan, täytyy vähän katsoa jalkoihinsa.

Mallihan on kiva ja nopea neuloa ja Samos on lankana niin paksu, että siitähän se nopeasti valmistuu. Tänään jakku oli päällä töissä ja se sai kehuja. Etenkin Hanzan tekemät ihanat napit huomattiin. Kiitos jälleen nappimaakarille.

 

Tämä viikko on ollut tiukka viikko, olin kaksi päivää TunteVa ryhmänohjaaja koulutuksessa, takana tentti, josta luulen päässeeni läpi sekä näyttövideo, josta tiedän päässeeni läpi. Kolme viikkoa on aikaa saada lopputyö kasaan ja sitten toivottavasti on koulutus siltä osin ohi. Niin, tai kesäkuun alussa on kahden päivän tapaaminen, jossa lopputyöt sitten esitellään. Mutta eihän se sitten enää tunnu missään.

 

Aurinko paistaa ja on ollut kaunis ilta. Meidän perhe kävi pyörälenkillä katsomassa Kangasvuokko-kylmänkukkaa, mutta siitä lisää toisella kerralla.