Ihan tähän alkuun sain päivitettyä edelliseen päivitykseen kaksi lisäkuvaa. Penkki ja aitta ovat nyt kuvissa.

 

Torstai-illassa ollaan, alku viikosta lähti Heimolasta kämmekkäitä maailmalle. Kysessä oli Novitan neulomon kämmekäs vaihto. En ole pitkään aikaan osallistunut mihinkään vaihtoon, ja kämmekkäät ovat mukava ja nopea tehdä, joten ilmoittuduin mukaan.

Sain parikseni vaihdon emon, eli hänet joka organisoi koko vaihdon. Neuloin kirjoneulekämmekkäät, joihin päädyin pienoisen salapoliisityön kautta ja luulen osuneeni oikeaan.

Langaksi otin Sandnessin Lanettia, koti kätköistä sitä löytyi. Mallin tein itse. Kuvioneulehan on noita vanhoja skandinaavisia kirjoneuleita.

Taas näitä neuloessani, muistin, että kyllä se Lanett on hyvä lanka, pehmeä eikä kutita yhtään ja jälkikin on tasaista ja kaunista.

Kirjoneule kämmekkäät

Malli: oma

Lanka: Sandness Lanett

Menekki: 42 g

Puikot: 2,5

Ennen pääsiäistä vaihdon emo huhuili vaihtoon enkeliä, joka varmuudeksi neuloisi kämmekkäät, erään toisen henkilön puolesta. Minä lupauduin ja sama malli pääsi puikoille aivan eri väreillä.

Lanka on villalankaa jonka olen saanut joululahjaksi. Eli näihin kämmekkäisiin käytetty lanka on 100 % villalankaa, joka on värjätty veiriseitikillä.

Toivottavasti nämä ovat saajalleen mieluisat, ainkin nämä tuntuivat lämpimiltä.

 

Kirjoneule kämmekkäät

Malli: oma

Lanka: Ohut villalanka

Menekki: 41 g

Puikot: 2,5

Pieni tauti päivitys tässä samalla. Tauti taitaa olla taittumassa, töissä olen ollut, mutta liikaa laulamista välttänyt. Lenkillä olen koittanut käydä, mutta huolehtinut sykemittarilla, että sykkeet eivät nouse liian korkealle.

Orvokin kanssa kävimme tänään katsomassa kukkiiko Kangasvuokko-kylmänkukan risteytys jo.

 

Ei ole ihan vielä parhaimmillaan. Siksi otin kuvan näin kaukaa, kun minusta tuo oksilla tehty reunus on niin liikuttavan ihana.

Tässä kangasvuokko-kylmänkukka

Kangasvuokko, muutaman metrin päässä oli jo aukaissut kukkansa.

Viime vuonna pikkuisen myöhemmin olivat kukat komeassa loistossaan. Täällä olen siitä blogannut.

Oikein hyvää loppuviikkoa teille kaikille, täältä Heimolasta.