Lontooseen lähtöä varten pakkaillaan, mutta pikainen päivitys, jotta sukat tulevat näytille.

Pauliina ja Pauliinan äiti, ette näe unta. Bambumetsä sukat vaihtoivat väriään viime keskiviikon jälkeen. Viikko sitten puikoilla olivat samat sukat Marttavärjätystä seiskaveikasta, torstaina kuitenkin päätin sen alun purkaa ja ottaa puikoille vanhan Novitan turkoosin.

Jaahas Flickr ei halua toimia yhteistyössä kuvien kanssa,

väittää, että en ole ladannut sinne kuvia.

Kuvat siis pitkästä aikaa Vuodatuksen kuvagallerian kautta.

Tämä vanha turkoosi 7 veljestä on mielestäni kaunis väri. Sukan mallikin oli niin hyvä, että mietin täällä saavatko kaikki meidän lasten kummitädit bambumetsä sukat joululahjaksi. Turkoosina värinä vaan ei nyt sitten enää löydy, sillä näihin sukkiin meni lähes kaikki se mitä kotona oli jemmassa.

Kuvaajana on ollut Vilma. Tämä mallihan on Novita talvi 2008 lehdestä, eli kaksi vuotta sen neulominen on kutkuttanut mielessä ja vihdoinkin sain puikoille ja puikoilta pois. Ohje löytyy myös sen tekijän Taijan blogista. Kiitos Taija hyvästä ja selkeästä ohjeesta.

Malli: Bambumetsä sukat

Lanka: 7 veljestä

Menekki: tasan 200 g

Puikot:3,5 bambupyöröt

 

Viimeisen kuvan nappasin itse.

 

Matkalle lähtö tosiaan kutkuttelee. Eilen tajusin Tellun blogia lukiessani, että Lontoossa on juuri meneillään The Knitting and Stichining Show. Isäntä kyllä jo lupaili, että jos haluan niin kyllähän me sinne mennään... Mutta tämä tuli nyt niin äkkiä, jotta taitaa olla vaan muutama lankapaikka jossa käydään, ei kuluteta aikaa messuhalleissa, vaikka kuinka olisi ihanaa katsottavaa. Toisella kertaa sitten messuillaan.

 

Oikein ihanaa loppuviikkoa teille kaikille toivotellen seijap