Nimittäin noille Novitan uusillle klubisivuille. Aamupäivällä pääsin vielä sinne ihmettelemään ja opettelemaan, mutta nyt eivät enää aukene millään. Lataa vaan koko ajan, aikansa ladattuaan, antaa seuraavanlaisen tekstin.

Yhteys keskeytyi
      Yhteys palvelimeen alustettiin kesken latauksen.
    *   Sivusto voi olla väliaikaisesti saavuttamattomissa tai kovan rasituksen
          alaisena. Yritä hetken kuluttua uudestaan.
    *   Jos mitkään sivustot eivät toimi, tarkista tietokoneen
          verkkoasetukset.
    *   Jos tietokone tai verkko on suojattu palomuurilla tai välityspalvelin on
          käytössä, tarkista että Firefoxin verkkoyhteyttä ei estetä.


Varmaan aikaa myöten tasoittuu tuo kävijöiden yhtä aikainen määrä ja alkaa toimia, toivottavasti.

Laitoin aamulla sähköposti kyselyä Novitalle. Laitoin 6. maaliskuuta klubilaisten ekstraohjeisiin Oskarin neulepuseron ohjeen. Sitä ei ollut tullut sinne, eikä minulle myöskään haluamiani kiitos-lankoja. Nyt en enää löytänyt neulomosta mahdollisuutta laittaa klubilaisten ekstroja. Tai oli siellä sellainen neuleohjeet osio, jonne kai olisi tarkoitus sitten suoraan itse naputella ohjeet.

Päivä on ollut harmaa ja räntäsateinen. Mohairneuletta on ollut ihana tehdä, lanka on niin ihanan pehmeää ja luistaa puikoilla. Pitäisikö ottaa puikolle uudelleen myös se NYS-neule, olisi sitten aurinkoisten päivien varalle kesäisempi lanka.

Salaiset sukat pitäisi viikonlopun aikana saada postitus kuntoon. Kantapää puuttuu toisesta ja vielä mietin käytänkö varsiin kaikki loput langat. Kantapäät teen näitä kahta neulojaa mukaillen. Olen siis jättänyt varret vielä päättelemättä ja katson niiden pituuden kun molemmat kantapäät on tehty. Niin ja varpaista olen tietenkin ne aloittanut. Nyt en kerro enempää, että ei tule paljastuksia.

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille, lähdempä miettimaan iltapalaa lapsille ja katsomaan huomisen juhlapuvun itselleni kuntoon. Ajattelin laittaa oikein diakonissan juhlapuvun.