Mitä tapahtuu kun neuloja saa illalla kommentin toiselta neulojalta? Niin kommentissa kysytään löytyisköhän Asadosta vielä... Neuloja lupaa soittaa ja kysyä. Aamulla kuitenkin neuloja joutuu aloittamaan vapaapäivänsä ajamalla työterveyshuoltoon, kun silmätulehdus ei asetu. Lääkäri kieltää siivoamisen, ja sitähän neulojan juuri piti vapaapäivänään tehdä.  Kaupungista ei ole matkaa Asadoon kuin puolituntia moottoritietä, Asado sijaitsee siis neulojan kodin eteläpuolella olevassa kaupungissa.

Katsokaa ja ihmetelkää, lankaa on siis vieläkin.

 865563.jpg

Kaapissa on lankaa

865564.jpg

Hyllyissä on lankaa

865586.jpg

Ja toisessakin hyllyssä on lankaa

865568.jpg

Merinovillaista Wooliakin oli joitain värejä

865595.jpg

Lisää lankavuoria

865601.jpg

Neuloja oli jo unohtanut, että Tahitissakin on ollut tälläisiä värejä.

Puolitoista tuntia neuloja etsii toiselle neulojalle pilkullista seiskaveikkaa, jota ei löydy. Neuloja nauttii kuitenkin tilanteesta suuresti. Voi mitä väriterapiaa, ja se lankojen koskettelu. Kyllähän te tiedätte.

Sitten yksi ruskea laatikko. Täynnä ruskeaa Seiskaveikkaa 100 g kerissä. Mutta mitä ihmettä, ei ole totta. Silloin neuloja huudahtaa "Voi ei, tuo on kyllä minun lankani" Niinpä neuloja ajelee kotiin lankavarasto puolta kiloa painavampana. Onneksi sen saa lisätä vielä varastoon, ei tule ihan niin iso haaste prosenttiliikkeessä. Siis tänäänhän on vielä elokuu.

Ai niin se lanka. Katsokaa.

865610.jpg

Väri on siis 06. Mitähän ihanaa tästä tekisin?

Hyvää viikonloppua ja alkavaa syyskuuta kaikille, boxilla tai ilman.

EDIT: Siis puoli kiloahan sitä lankaa oli. 10 kerää ja keräkoko 50 g.