Viikko on puolessa välissä ja lomaillen jatkuu.

Maanantaina isännän seurana Hesassa piipahtamassa. Eurokankaasta muutama vuorikangas ja vetoketju tuli haettua, josko lomalla vielä ehtisi ompelemaan.

Snurre kutsui minua, ihan niin kuin Kristiina arvelikin. 

DSC04343

Snurren näyteikkuna oli koristeltu Katjun värisillä langoilla

DSC04344

Kaiken kauniin lomassa koitin miettiä minkä neuleen aloittaisin kuopukselle, (neiti kokoa XS) olisiko ehdotuksia?

DSC04345

Kun en sitten keksinyt mitä ottaisin neitiä varten niin, tuku woolia lähti matkaan omaa pipoa ja huivia varten, sillä minulla oli villakangastakki, johon ei ole varastossa oikeasti sopivia asusteita.

DSC04351

Tukuwool on ihanaakin ihanampi suomalaisesta villasta Suomessa tehty lanka. Isännän pipo on ollut ahkerassa käytössä ja ajattelin tehdä itselleni samalla ajatuksella. Lankaahan on tässä ihan liikaa pipoon ja kotona on jemmassa yksi vyyhti tuota vaaleampaa ja ajatus on, että näistä jää langat myös huivia varten.

Näiden ostojen myötä lankalaihiksen tulos on tällä hetkellä 3538 grammaa. 

Yläkertaa siivotessa on jo kyllä tullut pussukka jos toinenkin ja jokunen pahvilaatikollinenkin lankaa laitettua kiertoon lähtöä varten, joten lukema pienenee tuosta, mutta en blogaa sitä ennen kun langat ovat pois Heimolasta.

IMG_4526

Myös Hailuotolainen isännälle on valmis, pieni vilautus siitä. Kuvasin sen kokonaankin ennen kuin isäntä lähti hiihtämään, mutta siitä sitten oma bloggaus ja lankalaihiksen päivitys. 

Keskiviikko terveisin seijap