Tällä viikolla on posti tuonut kaksi uutta käsityökirjaa. Pirjo Iivosen Unelmien silmukat oli kirja, jonka annoin JUJU:sta tulla. Kauniita ja oivaltavia sukkia, perusteellisen tuntuisin ja hyvin kuvitetuin ohjein. Tykkään.

image.jpg


Tänään oli tullut kirjapaketti, jota jo vähän odottelenkin. Kesällä (25.kesäkuuta) olin voittanut Minerva kustannuksen arvonnassa kirjan. Kirjaa valitessani näin ennakkotiedon Tuulian uudesta kirjasta, jonka julkaisuun oli aikaa vielä kolmannes vuosi. Laitoin Minervaan sähköpostia ja kysyin olisiko mahdollista saada kirja joka ei ole vielä ilmestynyt ja se onnistui. Tänään sitten sain tuon upean teoksen, johon en ole vielä ehtinyt tutustua kuin selaten, ennen kuoroharjoituksia.

image.jpg

Jo kannessa olevat purerot ovat niin ihania, että ei millään malttaisi olla opettelematta tekniikaa heti. 

Vieläkin bloggaamatta pipot ja isännän huivit, mutta vielä saatte niitä hetken odottaa. Kirjat oli pakko tulla teille kuitenkin vilauttamaan.

Tulevaan viikonloppuun liittyy käsillä tekemistä ja työtä. Lauantaina ja sunnuntaina on Vanajavedenopiston huovutus ja jouluaskartelu. Vielä en tiedä mitä haluan siellä tehdä. Vähän vaikuttaa myös se, että lauantaina lähden aika varhain kesken pois kun työt kutsuvat.

Töissä olen suur tapahtumassa Hämeenlinnan Elenia Areenalla. Netin kautta pystyy tapahtumaan seuraamaan ja klo 16 lähetys tulee myös tv 7:lta suorana lähetyksenä. Ehkä on eräs työssä oloni eräänlainen kohokohta kun saan lauantaina haastatella  Ritva Oksasta.

Nyt kuitenkin nukkumaan, jotta huomenna jaksaa valmistella asiat lauantaita varten ja ensi viikolla alkava sururyhmäkin vaatii vähän ajatusta huomenna.

Torstain terveisin seijap