On perjantai-ilta ja hauskojen kotivideoiden aika. Meillä se tarkoittaa sitä, että isäntä ja lapset katsovat ja nauravat ja minä yleensä teen blogikierrostani tai bloggaan. Pikaisesti muutamia sanoja tänne tulin kirjoittamaan.

Kuulin tänään, että entinen kuorotoveri, jota kävin viikko sitten katsomassa sairaalassa, on kuollut. Inhimillisesti katsoen liian varhain. Olen surullinen, mutta ajattelen, myös että parempi näin. Ei hän olisi halunnut elää vuosia toisten hoidettavana ja letkuruokittavana.

Huomenna on työpäivä. Riparipäivässä ovat kaikki seurakuntamme rippikoululaiset ja heille kerromme useaan kertaan mitä diakonia on, kaikki työmuodot siis esitellään päivän aikana. Päivässä on myös riparikonsertti. Nyt huomaan, että en edes tiedä ketkä konsertissa soittavat. Ajattelin ottaa mukaan neuleen konsrttejen aikana ehtii jotain tehdäkin.

Puikoille pääsee vauvan nuttu etiopialaiselle vauvalle. Sirisan, blogissaan NurinNarin haastoi helmikuun lopulla neulomaan nuttuja Etiopiaan.  Tuolta linkistä voit sinäkin hakea ohjeen nuttuun, Helmiksen esimerkkiä noudattaen ajattelin tehdä, ainakin yhden nutun lapsiltani, Wool taitaa päästä lankana puikoille, koska Nallen koen aika karheaksi. Ixu on tehnyt ohjeen pyörönä neulottuun nuttuun.  Malli ainakin on jo blogissaan esitellyt aivan ihanan setin.

Lähdehän sinäkin neulomaan nuttuja, jos täältä päin löytyy muita neulojia, niin laitetaan vaikka kimppapostituksena.

 

Lyhdyssä palaa muutama kynttilä. Kuva on otettu joulun aikaan, nyt on pihalla jo enemmän lunta. Olkoon teidän kaikkien viikonloppunne oikein siunattu.

Perjantaiterveisin seijap