Hei taas pitkästä aikaa. Aika kuluu ja tuntuu, että en saa tänne blogattua vaikka niin toivoisinkin. No nyt kuitenkin laskiaissunnuntain bloggaamiset, kun en lähtenyt pulkkamäkeen.

Viime bloggauksessa hehkutin puikoille ottamaani Wrought Ironia. Ihana tuo neule on edelleenkin, mutta jotenkin värit eivät nyt kuitenkaan natsaa.

Untitled

Tietenkin tämä kuva nyt näyttää sen mitä kameran kautta näyttää. Tässä aamupäivän luonnonvalossa ikkunan edessä otettu kuva, eikä tämä nyt näytä niin huonolta kun silmään.

Untitled

Tässä toinen testikuva. Kun katsoin tässä ei ikkunan edessä niin silmään tämä harmaa näyttää niin likaiselta, mutta ei se kuitenkaan tässä kuvassa niin kamalalta näytä. Täytyy varmaan sovittaa tätä vielä päälle ja katsoa miltä värit näyttävävät päällä.

Sanokaas nyt mitä teen? Puranko harmaan osuuden ja vaihdan siihen toisen värin? Puranko koko neuleen ja teen jostain muusta langasta? Lomamatka-neuleeksi en tätä taida ottaa, joten kommentoikaa tänne niin loppuviikosta teen päätöksiä.

Alkava viikko on lomaviikko täällä Kanta-Hämeessä. Loppuviikosta on Wetterhoffilla sässynämarkkinat, joille en näillä näkymin pääse. Jos olet liikkeellä Hämeenlinnassa, niin suosittelen piipahtamaan, sässynää kyllä riittää. Syksyn sässynämarkkina päivitykseni on täällä. Nythän se on sitten kerrottu tuolla Wetterhoffin sivuilla mitä sässynä tarkoittaa, kun sitä KristiinaS:n kanssa viime vuonna mietittiin. Sässynä on siis kaikenlaista nurkkiin jäänyttä tavaraa, meilläkin Heimolassa olisi paljon sässynää ;-).

5.3. sunnuntaina minulla olisi tarkoitus ajella Karakappeliin Neulemessuun. (Toivottavasti tämä naamakirja linkki näkyy, en onnistunut tätä seurakunnan nettisivuilta linkittämään) Jos joku täältä Kanta-Hämeestä haluaisi kyytiä, niin minun kydissäni pääsee. Jätä vaikka kommenttia blogiin niin näen sen loman aikana sieltä. Vuodatus on kyllä taas näiden kommenttien kanssa kikutellut, kun tietää kirjoittaneensa ja sitten se ei täällä kommentessa näykään. Niin tuolla lokakuisessa Sässynämarkkina päivityksessäkin  tiedän vastanneeni KristiinaS:lle, mutta se ei näy missään. Tänään kun tulin omaan blogiin, niin mainoksena yläpalkissa oli joku seuralaispalvelu mainos, en tykkää! Älkää vaan luulko, että olen yhteistyössä jonkun seuralaispalvelun kanssa. Jälleen kerran mietin, pitäisikö siirtää blogi bloggeriin tai Wordpressiin, tai jonnekin muualle...

Minulla on ollut koukulla virkkuutyö, joka on nyt vuoria vailla.

Untitled

Malli on käsityöystävältä Liisalta ja tätä olen muutaman viikon virkannut. Lankana on Camilla 6/4 puuvillalanka, joka on ostettu Karnaluksista. Tästä projektista enemmän kun saan tämän vuoritettua käyttökuntoon. Toivottavasti saisin tämän mukaan jo sinne neulemessuun.

Puikoilla on tällä hetkellä myös yksi huivi. Minähän en ollut neulonut vielä mitään Stephen Westin ohjeilla ja nyt sitten tikuttelen Knit´nSlide huivia (Ravelry linkki) merinosta ja Fabelista. 

Untitled

Otin tämän huivin puikoille torstaina ja nyt olen jo aikas pitkällä, nopea malli ainakin tässä alussa. Nyt kun sitten alkaa tuo reuna värillä C ja D, voikin olla että ei enää ihan niin näppärästi suju. Ihan varma en ole myöskään reunan langoista enkä väristä.

Untitled

Ihanaa lomaviikkoa teille joilla loma on edessä ja levollista työhön paluuta teille joilla lomat on jo vietetty.

Ai niin, vielä yksi kysymys. Kuinka moni teistä täällä kävijöistä on jäänyt nelepodcastejen koukkuun? Minulla on muutamia tilauksessa YouTubissa ja niitä sitten tulee katseltua ja samalla on hyv neuloa. Muu perhe ei välttämättä ihan sitä ymmärrä, mutta kivoja vinkkejä ja ideoita sieltä aina putkahtaa todo listalle.