Tosi nerokas on tuo otsikko, mutta ihan oikeasti on tosi vaikea muistaa mikä päivä on. Nyt kun lapsetkin ovat kotona, ei tarvise muistaa tuleeko taksi vai pitääkö lähteä viemään Vilmaa. No viikon päästä palaa arjen kuviot.

Tänään olen käyttänyt Vilman Iittalassa.  Paras päiväkotikaveri muutti kesällä sinne ja nyt kävimme katsomassa mitä perheelle kuuluu. Tuntui oudolta ajella moottoritietä kun aurinko paistoi ja tuntui niin keväiseltä, eikä pelloilla ollut lunta laisinkaan.

Sain jo ennen joulua haasteen. Olisi varmaan aika vastailla. Kangaskasa haastoi minua kertomaan miten päädyin bloginimeen Hetkiä Heimolasta.

Tarina on lyhyt. Tiesin jo aloittaessani tätä blogia, että pelkissä käsitöissä en pysy, vaan asiat rönsyävät kotiin. Kotona kuitenkin suurin osa käsitöistäni valmistuu. Koska kotimme on Heimola, tai siis tilan nimi on Heimola... Siitä siis syntyi Hetkiä Heimolasta. Sellaisia tilanne väläyksiähän nämä päivitykseni ovat.

Tämä haaste oli laitettu liikkeelle joulun alla, kun niin monella oli tilanne jossa ei voinut esitellä lähdössä olevia joululahjoja. Itse en taida tätä tällä kertaa nimetä kenellekään, mutta mukaansa saa ottaa ihan vapaasti, jos haluaa bloginimen taustaa valoittaa.

Kihlaparin kaikki 3 lapasta odottavat päättelykeijun käyntiä. Ehkä huomenna päivän valossa saan jonkinlaista kuvaakin.