Kävin tässä Roinan blogissa ja hän haastoi oman neulehoroskooppinsa kirjaamiseen. Saattaapa olla, että sen joskus olen täällä blogissa huomioinutkin, mutta laitetaanpa nyt uudelleen.

Horoskoopiltani olen leijona, joten seuraavaa kertoo Ullaneuleen neulehoroskooppi.

 

LEIJONA (24.7.-23.8.)

Rakastat haasteita, mutta masennut helposti kun neule ei edistykään suunnitelmiesi mukaan ja hylkäät sen herkästi UFOksi ja aloitat uuden mielenkiintoisemman neuleen. Sinulla on useita keskeneräisiä neuleita ja neulot niitä kaikkia yhtaikaa. Kokeilet mielelläsi uusia neulepintoja, mutta pitsineuleet ovat heikkoutesi. Neulot mielelläsi kauniita, mutta et niin käytännöllisiä neuleita. Kuinka monta pitsihuivia ihminen todella tarvitsee? Rakastat luksuslankoja ja sorrut usein ostamaan lankaa, vaikka et sitä tarvitsisikaan. Osallistut lankahamsterikisaan joka vuosi, menestymättä.

Lempilankasi: Aidot luonnonmateriaalit, mahdollisimman kalliit langat.

Kyllähän tässä on paljon tottakin. Tällä hetkellä puikoilla silkkivillaa, virolaista villaa, Tovea, ja sukkalankaa sekä haarukalla villa-hamppua. Oikeasti kyllä pyrin neuleiden kanssa käytännöllisyyteen, kauneuden lisäksi. Pitsihuiveja ei ihmisellä koskaan ole liikaa. Lankahamstereihin en ole osallistunut, taidan siis ajatella, että olen siinä suhteessa toivoton tapaus.

 

No niin, kommentteja saa laitaa. Miltäs kuullostaa? Jos omaan blogiisi haluat laittaa, niin laita vaikka siitäkin kommentti niin tiedän tulla kurkkaamaan.