DSC03875

Perjantaina Hämeenlinnan pimeän kaupan illassa järjestettiin jo neljännet Hohtoneulonnan SM-kisat.  Täältä Wetterhoffin sivuilta voi käydä katsomassa upean kuva koosteen kisoista ja sieltä selviää myös kisatulos, mutta kun minulla kerran on kuviakin, niin myös täältä tulee bloggaus.

DSC03873

Hesan suunnalta kisaan tulleiden ystävien kanssa treffattin Sibelius centerissä, jossa KrisiinaS antoi Katjulle vauhtimimmin varakassin, kiitokseksi kisaan yllyttämisestä, vai miten se olikaan?

DSC03884

Ensimmäinen erä on jo alkamassa, tässä lanka oikein selvästi esillä, jos joku ajattelee aloittaa treenaamisen ensi vuotta varten se kannattaa tehdä tällä hankalasti halkeavalla langalla. Puikkojen toimivuus on testattu ja odotetaan lähtö PAMia.

DSC03888

Ensimmäisen erän neulojia: Katju, Mallaviri, Kirsi ja Kaisa. 

DSC03889

Tässä puikottelee ekassa erässä Marjo, joka ei mahtunut tuohon yllä olevaan kuvaan.

DSC03890

Kisassa oli seuraajia ja kannustajia kaiken kaikkiaan kuutisenkymmentä. Vanhaan kutomoon mahduttiin paremmin kuin aikaisempina vuosina Cafe Hoffiin.

DSC03892

Kakkoserä alkamassa. Taustalla ylituomari Pasi Nuutinen, joka hoiti tehtävää jo toista kertaa, ja jälleen kerrassan hienosti. Tässä kisassahan on sallittua dobing ja tuomarin lahjominen. Kukaan ei kuitenkaan tunnustanut kisan aikana niin tehneensä.

DSC03898

Puikkojen ledit testissä ja samalla edellisten kisaajien neulontahiet pyyhittiin pois. 

DSC03905

Tässä kohtaa voi sanoa "Voittajan on helppo hymyillä" 34 kerrosta, suurin kerrosmäärä tässä kisassa ikinä.

DSC03906

Kristiinan lapussa oli jostain syystä reikä.

DSC03909

Kerrosten laskijana Pirkko, Wetterhoffin myymälästä, teki tarkkaa työtä.

12081527_10206533568396261_1951867445_n.

Katju lähetti kuvan, joka on otettu, kolmannen erän päätyttyä. Vasemmalla kahden edellisen vuoden kultamitalisti Inkeri, oikealla Suvi-Tuuli. Näiden naisten kanssa olin palkintopallilla vuonna 2013. Minun kerrosmääräni oli 23 tai 24 huonoin mitä aiemmissa kisoissa koskaan. Itselle voisi laittaa muistiin, että kannattaa tehdä Rooibos tai vihreätee douppaus ennen kisan alkua ja huolehtia, että puikot tulee putsattua kostealla pyyhkeellä. Minun hikisissä käsissäni pääsi silmukka karkuun ja sitä kun poimin niin peli oli menetetty. Suvi-Tuulin kanssa, myös todettiin, että kai se pitää ottaa paksut pitkät puikot käyttöön, edes hetkittäisesti ennen kisaa.

DSC03910

Kolmannen erän jälkeen voittaja ja hopeasija ovat selvillä, mutta kolmannesta sijasta pitää ottaa revanssi.

DSC03911

Marjo ja Suvi-Tuuli valmistautuvat 5 minuutin erään.

 

DSC03917

Kunniakirjoja ja palkintoja luovuttamassa Wetterhoffilta Hillevi Kaarlenkaski, joka hienosti hoiti myös käytännön järjestelyt kisan aikana.

DSC03922

Voittaja kolmikko.
Katja Fleshler (1.) Helsingistä, Marjo Pyhälä (3.) Hauholta ja Inkeri Länsikivi (2.) Hyvinkäältä.

Ensi vuonna sitten kisataankin jo viidettä kertaa. Tällä kerralla kisaajia oli 17 ensi vuonna varmaan sitten määrä onkin taas jo suurempi.

Kiva tapahtuma, josta ei millään malta olla pois. Kiitos kaikille, jotka olitte mukana tapahtumaa toteuttamassa.

Mikkelinpäivän terveisin seijap