Edit: Kokeilkaa pääsettekö tuohon pipo-ohjeeseen. Tuulis ei ole päässyt. Laittakaa viestiä komentteihin. Ihmettelen sitten niitä.

Edit 2: Siis, ne jotka käyttävät Internet exploreria eivät pääse pipoon käsiksi. Mozilla Firefox, jota Möhönasun ja minä käytämme avaa sivun. Hmm... Myös koneessamme oleva Safari selain avaa ohjeen.
Sen ruksin huomasin laittaa. Ihme kyllä, tajusin että se katoaa joka kerta kun käyn pipo sivulla. Laitan sen pipo-ohjeen ihan omana päivityksenä. Pääsevät sitten sitä kaikki ihmettelemään.

Olo vain huononee. Toisaalta tieto että moni muukin sairastaa, samantapaista tautia, vähän lohduttaa. Nyt tuon rää`än lisäksi on tullut vatsakipukin.

Pipo-ohje löytyy nyt blogistani. Laitoin tuohon sivuun pipo-ohje sivun. Sieltä pitäisi löytyä. Laitoin ohjeen myös Novitan Neulomon omiin ohjeisiin. Sinne olikin jo taas tullut lisää klubilaisten ohjeita. Onpas väki tuotteliasta näin syksyllä.

Kävin kirpputorilla. Samasta pöydästä kun aiemminkin löysin mohairlankaa.
rondo Figaroa, tuollaista musta-hopea mohairia 8 kerää. Ajattelin siitä jotain huiveja ja ponchoja tehdä. Myyjäisiin nekin ,kun mustan käyttäjiä ei montaa ole lähipiirissä.

Novitan talvilankavaihdon langat saapuivat. Katriina oli laittanut ihanan paketin. 3 kerää vihreää Superwashia. Vilma varasi yhden kerän virkkausopetteluun ja yhden hän haluaa pipoksi Valoannin kanssa. Vilpoista Villaa ruskeana 100g =500m. Tuon langan muistan lapsuudesta. Siitä tulee varmasti ihana huivi jollekin ruskean ystävälle. Kuka ilmoittautuu. Mustasta Popista tulee pipo, niinkuin Katriina ehdottikin.

Nyt alan laittamaan ruokaa muulle perheelle. Oma oloni ei taida syömistä kestää.