Sukat putkahtivat puikoille kun lähdimme viikko sitten ajelemaan kohti Pohjanmaata. Olemme menossa viikon päästä 50-vuotissynttäreille, joten piti saada jotain lahjaa työn alle. Pohjanmaan reissun kohteena oli Kalajoki, jossa vietettiin Hengen uudistuksen kesäjuhlia. 

Matka kulki isännän mummolan kautta.

Untitled

Tämä kuva on otettu Vetelin kirkonmäeltä. Kesän kauneutta.

Iltamyöhä särkillä ukkoskuuron jälkeen

Kalajoella yövyimme Rantakallassa, ukkosen jälkeinen auringonlasku oli kaunis.

Kalajoella oli monia ihania kohtaamisia, terveisiä täältä teille jotka vierailette blogissa. Täältä voitte kaikki käydä katsomassa kuvia juhlilta ja sivuilta löytyy myös tietoa kuinka saat tilatuksi itsellesi juhlien tallenteita jos tulee sellainen olo, että haluat päästä osalliseksi juhlasta.

Useammassa juhlakohtaamisessa nousi esiin myös Afganistanin tapahtumat, muistimme Kaijaa ja Seijaa jotka saivat surmansa niin raaálla tavalla. Kaijan kanssa ystävystyin erityisesti hänen viimeisen kotimaanlomansa aikan, kun hän oli kotiseurakunnassamme Liisan sijaisena. Tämä on jotain, niin käsittämätöntä. Jyväskylässä vielä tavattiin ja luvattiin muistaa toisiamme. Kaija sanoi lähtevänsä kotiin, emme arvanneet että hän lähtisikin jo taivaan kotiin. Tästä linkistä voit lukea kotiseurakunnan muistokirjoituksen Kaijalle. Uusi tie lehden pääkirjoituksessa Leif Nummela kirjoittaa kuinka rakkaus Afganistanin kansaan maksoi Kaijalle ja Seijalle kaiken. 

10582758_10204943986823369_5926728818156

Hämeenlinnan kirkkoon sain, työtoverin pyynnöstä, tehdä muistopöydän lähetyskynttelikön eteen. Kynttelikköön voi käydä sytyttämässä kynttilän Kaijan ja Seijan muistoksi. Itse olen kiitollinen, sttä sain oppia Kaijan tuntemaan.

Untitled

Tämä kuva on otettu sunnuntaina Himangalta, joka oli yksi Kaijan lähettäjä seurakunnista.

Tuntuupa arkiselta nyt nämä viikonloppuna lahjaksi menevät sukat blogata, mutta niinhän se on, elämä jatkuu.

Tämä malli on ollut aiemminkin puikoilla. Taisi olla ensimmäinen tänä vuonna valmistunut käsityö.

Untitled

Lankana oli Laurin villalanka, jota olin ostanut ihan uutena paikalliselta kirppurtorilta. Aikalailla pölyävää lankaa oli kun autossa neuloin, mutta toivon, että on kestävää, eikä nyppää. Näitä sukkia oli taas kiva neuloa. Mielestäni malli on kiva ei ollenkaan puuduttava.

Untitled

Malli: Quintensse II  (Ravelry)

by Tiina Kuu

Lanka: Laurin villalanka

Menekki: 136 g

Puikot 3,5 mm

Toivottavasti nämä sukat lämmittävät saajansa jalkoja mieltä, juuri nyt tuntuu kyllä liiankin lämpimältä näin paksuille sukille, mutta kyllä se talvikin sieltä tulee.

Neulenyyttäreitä en ole unohtanut, jos olisit tulossa tänne meille lauantaina 16.8. neulenyyttäreille etkä ole saanut varmennusta, niin laita minulle sähköpostia seijapistepuusaari (at) gmailpistecom, eli Amria ja Ailiamanda ainakin. Laitan sähköpostitse tarkempaa ohjeistusta. 

elokuun terveisin seijap