Kesäkuun alussa sain matkaani Wetterhoffilta yhden vyyhdin Sivillaa. Aina välillä olen sen ottanut pussista ja sitä silitellyt, mutta sitten laittanut takaisin pussiin odottamaan. Sitten kun alkaa loma ja on lomamatka tehty, sitten pääsee tämä vyyhti puikoille.
2636263577_ce08f5ba12.jpg

Mikä sitten tekee tästä juuri Sivillasta niin erikoisen? Se on oikeasti pehmeämpää kuin ne Sivillat joita minulta kotoa löytyy. Se on uutta erää ja se erilaisuus tulee siitä että tämä on käsitelty aloeveralla ja jojobaöljyllä. Jos oikein käsitin, niin Sivillan syksyn värjäyserät ovatkin sitten jo kaikki terveysvaikutteisia.

Olen itse vähän varovainen tuon aloeveran kanssa, en ole edes Stepistä tehnyt sukkia, kun olen joskus saanut aika pahat allergiaoireet aloe verasta ja nyt vältän kaikkea missä sitä on. Jos tuo Sivilla ei minulle käy niin jatkossa ostanen Sivillani raakalankana ja opettelen ne itse värjäämään.

Tiistaina olisi tarkoitus lähteä lomamatkalle. Isovanhemmat ovat lähdössä mukaan, mutta...

Äidilläni todettiin tällä viikolla, että silmän verkkokalvo on irronnut toisesta sivusta ja hän sai lähetteen K-HKS:aan. Tänään oli soitettu ja sanottu että tiistaina 8.30 on aika silmäpolilla. Nyt emme tiedä tehdäänkö laseroperatio samalla vai onko tuo vain lääkärin tarkastus, saako hän lähetä bussimatkalle kuudeksi päiväksi jne.  Kiirellisyysluokka lähetteessä oli 30 päivää, joten kutsu tuli aika nopeasti. Kun äiti yritti soitella päivällä niin ketään asiasta tietävää, ei enää perjantai iltapäivänä saatu kiinni. Nyt on siis jännät paikat.

Kiitos kaikista ruusu kommenteista. Koitan tässä ehtiä naapureihin kyselemään tietävätkö ruusun historiasta. Mielenkiintoista tuota asiaa on selvitellä.