... siis Vuodatus, en minä. Tuntuu, että kestää ja kestää, että saa ruudunkaan avattua. Tarja oli pongannut tasaluvun 200 000 jo eilen illalla. Laitan jonkin moisen paketin lähtemään, jossain vaiheessa viikkoa. Minullekin on paketti postissa, Arjan vaihtari langat ovat tulleet. Postin aukioloaikaan liikun seuraavan kerran taajamassa keskiviikkona, mutta enköhän jaksa odottaa.

Lupasin jakaa jotain viikonlopusta, mutta jätän sen vielä hautumaan. Monia asioita jäi mieleen. Juhlien pääpuhuja oli aivan ihana ja toivon, että pääsen töissäkin jakamaan sitä mitä häneltä sain. Arto Antturi on blogissaan kirjoittanut Santa Clara kirkosta. Sieltä voi käydä lukemassa jotain. On siis tämän klik päivityksen loppuosassa.

Tänään oli työpäivä. Tuntui hyvältä olla töissä. Paljon on suunnitelmia ja tehtävää tämänkin syksyn aikana. Töistä tullessa poikkesin Neulansilmään, jossa on taas loppuunmyynti. Tällä kertaa lopettaa kuulema oikeasti. Suurin osa langoista oli hinnasta -40%, ostin muutaman puoleenhintaan olleen lehden ja 1,5 sukkapuikkoja kahdet.

Ruokakauppaan mennessä poikkesin Tarjoustaloon katsomaan ovatko syksyn langat tuleet. Eivät vieläkään, mutta torstaina tulee kuulema edustaja laittamaan. Mukaan lähti kuitenkin tämän neuleen verran Samosta väriä 628, kun oli euron kerä, niin eihän sitä voinut jättää, eihän...

Huomenna olen menossa isännän avecina konserttiin. Isäntä menee edeltä ja minä sitten työpäivän jälkeen matkaan Tampereelle. Saattaapa olla, että jossain lankakaupassakin poikkean, kun tulivat nuo huivivaihdon tiedot, niin pitäisi jonkinmoisia ratkaisuja tehdä huivin suhteen.

Oli se näkymä viikonlopun hotellihuoneesta erilainen kun edellinen. Olimme äärettömän tyytyväisiä Scandicin palveluihin.

Hotellin ikkunasta

Hyvää yötä, on aika lähteä nukkumaan.