Seinäjoen reissu on tehty. Matkalla tapasin yhden netti-tutunkin ihan sattumalta. Oli se kyllä aika vinkeä tunne.

Muutosta on tapahtunut neulomisen suhteen diakoniapäivillä. En muista, että minun lisäkseni muita neulovia olisi aiemmin, ollut luennoilla tai seminaareissa. Nyt oli aika monta. Minä sain valmiiksi yhdet sukat junamatkoilla ja luentoja kuunnellessa. Yksi bambupuikko putosi Areenan lattialle ja uskomatonta kyllä löytyi sunnuntaina ennen kun lähdettiin kotiin. Siellä se oli lattialla, lähellä lauantaista istumapaikkaani. Kiitos Ritva varapuikosta, palautan sen sinulle tällä viikolla.


DSC06750

Petäjä-sukat
Malli: Ulla-neuleesta
Lanka: Araucania Ranco multy
Menekki: 78 g
Koko: miehen 42
Puikot 2,5 bambu

Tykkäsin neuloa tätä lankaa. Mielestäni Petäjään sopii hyvin myös kirjava lanka. Isäntä saa sukat itselleen. Vähän tein pidempää vartta, mutta silmukkamäärä oli ohjeen mukainen.


DSC06752

Tässä vielä tuota kaunista neulepintaa.

Eilen pääsi puikolle Petäjät, MokkaSukan väristä pistaasi. Näistä tulee joululahja sukat.

DSC06747

Minun tautini on suurin piirtein sairastettu. Nyt molemmat lapset ovat räkäisiä, josko nyt syyslomaviikon aikana ehtisivät parantuakin. Tiistain ja keskiviikon olen töissä. Muut päivät ovat minullakin vapaita.

Seinäjoella ollessani oli tullut kivaa postia. Veelle, kiitos koruihanuuksista, Tuulille siemenistä ja ilokseni Novitan lehtikin oli tullut ihan ajoissa.

Mukavaa syysviikkoa kaikille, keskiviikkona taidan ehtiä neulomaankin.