No tässä nyt sitten päivitys, kun kuvat on ladattu vuodatuksen kuvagalleriaan.


 
Novitan Crystal lanka muuntui Vilman käsissä lovikoiksi Novitan ohjeella. Näiden tekemiseen ei turhan kauan mennyt aikaa.


 
Neitikin on tyytyväinen lapasiinsa.
 

 
Tässä on sukat, joihin kuuluttelin aiemmin joissakin paikoissa piispan väristä Seiska veikkaa. Sannikka sitä minulle lähettikin, mutta se jää odottamaan jotain muuta projektia.

Sukkaohje löytyy Novitan sukkalehdestä, ja on tehty Seiska Veikalle. Minusta kuitenkin 68 silmukkaa 7 veljestä tuntui kovasti isolta, joten kotoa löytynyt Nalle ja vuorelman liila veto pääsivät sitten sukiksi. Mielestäni näistä tulivat aika kivat. Nämä matkaavat ensi viikolla Tampereen piispalle, kun menemme häntä tapaamaan.
 
Sukat: Matti-piispalle
Malli: Novitan sukkalehti
Lanka: Novitan Nalle
Menekki: 82 g
Vuorelman veto
Menekki 48 g
Puikot: 3

 
Sitten vielä aikas ihana juttu. Moni täälläkin käynyt on varmasti osallistunut Heidin aherruksissa olleeseen Revontuli arvontaan. Kolmas kerta toden sanoi, eli minä voitin Heidin puikoilla olevan Revontulen. Olen tosi iloinen.

Vilman röyhelöhuivikin on valmis ja ollut tänään koulussa kaulassa. Siitä kuvaa myöhemmin. On siis kyseessä huivi, jonka tein Kimmelvillasta voittamastani langasta.

Muoks 18.2.2012

 

Vielä yksi sukkakuva piispan sukista, otin sen lauantain tuulessa ja pakkasessa ja lisäsin tänne.
 

torstaiterveisin seijap