No niin, taas on yhdet kädentaitomessut käyty. Mukavaa oli. Seuranani oli neulova ystävä ja mummi. Ostoksiakin tein, mutta valokuva niistä on aivan onneton, kun tuo valo ei sitten millään riitä.

 

  • Tilasin Moda-lehden, sen kylkiäisinä kaksi aiemmin ilmestynyttä Modaa, pipo-ohje ja lankaa pipoon, sekä tuo asuste lehti ja marimekon kassi.
  • Pampulat on ostettu Kauhavan kangasaitalta hintaan 6 euroa kerä, siinä näette 5 Väinö-lammasta.
  • Wetterhoffilta myydään pois kaikki käsittelemättömät silkki-villat, joten hintaan 4 € kerä ostin Sofiaa, lapasia varten. Sieltä siis myös malli lapasiin.
  • Sukka ohje vihko hintaan 3 €, sieltä löytyy myös sukkakilpailun voittaja sukat, ostettu siis Pirkanmaan kotityö oy:n Taitoshopista.
  • Pampuloissa törröttävät Vilman uudet puikot, ostettu TitiTyyltä, Kiitos Villasukka hyvästä palvelusta. Oli ihana nähdä.
  • Puinen tappilaite on tämän talouden kolmas kukkien tekolaite. Sillä saa aivan ihania kukkia. Sen on suunnitellut ja tehnyt Alice A
  • Yksi ostokseni tulee postin kautta. Mitat on otettu ja Vehkomäeltä on tulossa postia, kunhan Paulan ompelukone on surissut. Tätä olen havitellut jo kauan.

Nämä kuvat on otettu messuilla ihan luvan kanssa. Näin kauniita kukkia, minä sitten teen kauniilla tammipuisella laitteellani.

 

 

 

Kirjoitin sukkakilpailun voittaja sukasta, tuntui hyvältä, että Karoliina voitti sukillaan ne olivat kauniit ja iloiset sukat.

Minun kilpailuun lähettämäni sukatkin ovat siellä A-hallissa katsottavina ja hiplattavina. Sukkakuussa en voinut kuvaa vielä näyttää, joten sukkien kuva tulee tässä.

 

Kiva oli messuilla kierrellä. Paljon oli kaunista ja haluttavaa, mutta enempää ei jaksanut eikä pystynyt.

oikein hyvää viikonloppua teille kaikille, minä järjestän täällä kotona paikkoja ja vähän leivon huomenillan Party Lite kutsuja varten.