Tänään ei taas tuo otsikoiden keskiminen millään suju. Oikeasti muuten pitäisi nyt lukea ikäpoliittista strategiaa vuosille 2008-2015, jotta osaisi siitä huomenna jotain omassa tiimissä sanoa. No, on tässä vielä päivää jäljellä.

1068930.jpg

Tälläiseltä näytti TiinaP:n Revontuli-huivi koneeseen mennessään. TiinaP, saattaisi tiistai aamuna löytää tiensä teidän postilaatikkoon, tämä huivi siis.

Niin tosiaan laitan nykyään aina nuo virolaisesta villasta neulotut huivit koneeseen 30° villapesuun ja sitten pingotan, sen jälkeen kun huivi on kuiva, katkaisen ennen koneeseen laittoa päätellyt langan päät.

Joku Novitan Neulomossa tuon pesukoneessa käyttämis idean antoi ja sitä olen käyttänyt. Nyt en kuolemaksenikaan muista kuka tuo joku oli. Jos joku huomaa ideansa täältä, niin jätä kommenttia niin annetaan kunnia sille jolle se kuuluu.

Perustin muuten toisen blogin tuonne Novitan sivuille eilen kun tänne Vuodatukseen ei päässyt. Sinne saatan kirjoitella jonkun verran, ainakin silloin kun Novitoilla neulon. Nuo sivuthan ovat siis vain Novitaklubilaisille, eli suomeksi niille joille tulee Novita-lehti.

Vilman huivi ei ole vielä päässyt puikoille. Mietin kuitenkin vielä, millä mallilla.

Eilen tein mallitilkkua viimeisessä Kotiliedessä olleesta muhkeasta palmikkojakusta, siitä saattaisi tulla kiva. Lankana kesällä Asadosta ostettu Novitan Natura. Tänään olen saanut viimeinkin Hämeenlinnan Kätevä messuilta ostamani Valoryijyn alkuun.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!