Ensimmäinen syksyn pakkasaamu täällä Heimolassa. Täytyy varmaan nostaa Kaisa Kalliot sisälle, kun lähden koulupäiville alkuviikoksi. Ajatukseni on koittaa ne talven yli säilyttää, vaikka ne eivät niin kovin nyt olekaan kukkineet, kun ovat olleet niin sateisilla paikoilla, ilman katosta.

Perjantaina vietettiin Hämeenlinnassa Pimeän kaupan iltaa, ja siihen kuului Hohtoneulonnan Suomen mestaruus kisat Wetterhoffin talossa. Kyllähän sinne oli pakko ilmoittautua ja koittaa aktivoida muitakin mukaan. Kun itse ilmoittauduin olin 3. ilmoittautuja, loppujen lopuksi meitä oli 21 neulojaa ja olipa meillä kiva ilta. Itse iloitsin siitä, että mukana olivat Katju ja Mallaviri kisaamassa ja Katju oli pyytänyt vielä Kristiinankin kannustusjoukkoihin. On nimittäin mennyt reilu vuosi kun olen näitä ystäviä oikeasti nähnyt. Sitten en edes tajunnut meitä valokuvata.

Useat neulojat ovat jo hohtoneulonta kisasta bloganneet, joten en sen enempää ala sitä selittelemään. Sukkelat puikot ovat siis enteellinen bloginimi Tuulalle, joka voitti koko kisan neulomalla 28 kerrosta, toiseksi tuli Inkeri 27 kerroksella ja kolmanneksi Suvi-Tuuli 26 kerroksella. Minun kerroslukuni oli 24 en tarkistanut sijoitustani, mutta HannaH oli tuossa sitä mieltä, että olisin ollut neljäs.

 

Tässä kuvassa lasketaan minun kerroksiani.
 
Kisasta voitte käydä lukemassa ainakin Kristiinan Silmukoissa, Lankaa mutkalle, Katjun kannoilla, Sukkelat puikot ja VillaHilla blogeissa. Luvassa on sitten vuoden päästä Maailman mestaruuskisaa, joten nyt vaan sitten kaikki pitkillä puikoilla neulomista treenaamaan. wink. Näihin kisoihin lähdin harjoittelematta, sillä vielä on niin paljon, koulujuttuja, että niille täytyy antaa aikaa.
 


Tässä vielä kuva voittokolmikosta, he ovat palkintonsa ansainneet. Sivilla langat sai vaihtaa haluamaansa väriin, jos ei valkoinen miellyttänyt.

Vielä, kiitos myös minua kannustamaan tulleille Kyllille, Jaanalle, Millalle ja Minnalle, niin ja taisivat Liisa ja Anttikin kuulua minun joukkoihini.

Oikein ihania syyskuun päiviä teille kaikille blogissa kävijöille.